Hlavní obsah

Soutěž Energy Globe doprovodí koncert Lenky Filipové a Lenny na Vltavě

Novinky, jdu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Už po třinácté se vyhlašují ceny Energy Globe, které podporují české projekty s pozitivním dopadem na životní prostředí. Během živého přenosu z lodi na Vltavě v Praze vystoupí také zpěvačky Lenka Filipová a Lenny. Do letošního ročníku se přihlásilo přes 300 projektů a nápadů z celé republiky.

Živě: Slavnostní vyhlášení E.ON Energy GlobeVideo: Seznamzpravy.cz

 
Článek

Živý přenos je vysílán z lodi Rosmarina v pražských Modřanech a vystoupí během něj zpěvačka Lenka Filipová i její dcera známá pod přezdívkou Lenny.

Soutěž E.ON Energy Globe každoročně vybírá a oceňuje zajímavé české projekty s pozitivním dopadem na životní prostředí. Letos se přihlásilo přes 300 projektů, ze kterých odborná porota vybrala dva finalisty v pěti kategoriích. Z nich pak o vítězích rozhodlo hlasování veřejnosti.

Během čtvrtečního večera bude vyhlášen vítěz v kategorii Inovátor a také absolutní vítěz 13. ročníku soutěže. Jednotlivé finálové projekty představí ambasadoři soutěže, mezi které patří například herec Matouš Ruml.

Minulý týden už byli vyhlášeni vítězové v kategoriích Oheň a Voda a Země a Vzduch.

Reklama

Výběr článků

Načítám