Hlavní obsah

Pražský dopravní podnik povede Martin Gillar, přešel z České pošty

Novinky, tov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Generálním ředitelem pražského dopravního podniku (DPP) se stal Martin Gillar. Rozhodlo o tom v pátek představenstvo firmy, informoval v tiskové zprávě mluvčí DPP Jiří Štábl.

Foto: DPP

Předseda představenstva a generální ředitel DPP Martin Gillar

Článek

V čele podniku Gillar nahradil v květnu odvolaného ředitele Jaroslava Ďuriše. [celá zpráva]

„Funkci předsedy představenstva a pozici generálního ředitele DPP přijímám s velkou pokorou. Rád bych všechny zaměstnance ujistil, že v tuto chvíli nechystám žádná plošná personální opatření. DPP je podnik s dobrým jménem nejen v regionálním, ale i celoevropském měřítku. Považuji za svoji prioritu v co nejbližší době seznámit všechny spolupracovníky s vizí, kterou bych rád za pomoci všech zaměstnanců DPP naplnil,“ řekl Gillar.

Dolínek čeká lepší komunikaci

Gillar přešel do DPP z pozice ředitele divize rozvoje a strategie České pošty. Předtím byl místopředsedou představenstva společnost ČD Telematika, která provozuje datové sítě vedené kolem železničních tratí. Vystudoval Právnickou fakultu UK.

„Věřím, že pod vedením Martina Gillara dojde k nastavení lepší komunikace s akcionářem DPP. Stojí před ním důležité úkoly v oblasti čerpání finančních prostředků na investice a urychlení modernizace podniku,“ řekl náměstek pražské primátorky pro dopravu a předseda dozorčí rady DPP Petr Dolínek (ČSSD).

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám