Hlavní obsah

Kdo získá ocenění Mastercard Obchodník roku 2020

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stane se nábytkářský řetězec IKEA poosmé absolutním vítězem, nebo ho někdo vystřídá na trůnu? A komu dali zákazníci ve veřejném hlasování nejvíce hlasů? Sledujte vyhlášení vítězů Mastercard Obchodník roku 2020 ve středu 17. února od 10:00.

Mastercard obchodník roku 2020Video: ČTK

 
Článek

V rámci ocenění Mastercard Obchodník roku 2020 budou vyhlášeni nejlepší obchodníci působící na českém trhu po osmnácté. Ocenění Mastercard Obchodník roku mapuje český maloobchod a oceňuje ty nejlepší obchodníky v jednotlivých kategoriích.

Absolutní vítěz a vítězové sortimentních kategorií jsou vybíráni na základě reprezentativního šetření realizovaného nezávislou výzkumnou agenturou. Držitele titulu Mastercard Obchodník roku – Cena veřejnosti určuje veřejné hlasování zákazníků.

„Ocenění Mastercard Obchodník roku každý rok rozvíjíme. V roce 2020 došlo k výraznému navýšení obratů e-commerce o více než jednu čtvrtinu, a i vzhledem k tomuto progresivnímu růstu jsme se rozhodli zařadit separátní kategorii e-shopů. Spotřebitelé mohli hlasovat i v dalších nových kategoriích, mezi které jsme zařadili lékárny, hračky a knihy," říká Michal Čarný, generální ředitel Mastercard pro Českou republiku a Slovensko.

„Cena veřejnosti je mezi obchodníky považována za jednu z nejprestižnějších kategorií. Každý rok vnímáme velmi intenzivní růst zájmu zákazníků ocenit služby svého oblíbeného obchodníka. V loňském ročníku hlasovalo přes 140 tisíc lidí, což řadí ocenění Mastercard Obchodník roku mezi nejpopulárnější české ceny vůbec,“ doplnil Michal Čarný.

Komerční obsah.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám