Hlavní obsah

Kanceláře za tři miliardy. PSJ Invest prodal budovu na Pankráci Korejcům

Developer PSJ Invest prodal kancelářskou budovu Main Point v Praze na Pankráci ze více než tři miliardy korun jihokorejské investiční společnosti Hana Financial Investment. V pátek to sdělila skupina Mint Investments, která transakci zprostředkovala.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Developer PSJ Invest prodal kancelářskou budovu Main Point v Praze na Pankráci ze více než tři miliardy korun jihokorejské Hana Financial Investment.

Článek

Nízkoenergetická budova Maint Point Pankrác má 26 500 metrů čtverečních administrativních a obchodních ploch v deseti nadzemních podlažích. Ve třech podzemních podlažích je 400 parkovacích míst. Mezi nájemce patří například McKinsey & Company, Unipetrol, Dimension Data nebo Arval.cz.

„Jihokorejští investoři jsou v posledních měsících na českém trhu velmi aktivní. Letos v lednu jsme pro jiného investora z Korejské republiky zajistili akvizici pražské kancelářské budovy Florenc Office Center. Budova Main Point Pankrác patří k nejmodernějším na pražském kancelářském trhu,” uvedl partner Mint Investments Sebastien Dejanovski.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám