Hlavní obsah

Dodávky zastavili, ale stejně vyzvali k nastavení inkasa

Nemilé překvapení čekalo na čtenáře Práva, když mu od dceřiné společnosti Bohemia Energy, firmy Energie ČS, přišla zpráva, že si má nastavit inkaso plateb. A to dva dny poté, co firma oznámila ukončení činnosti.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Logo společnosti Bohemia energy na pobočce zákaznického centra

Článek

„Ve čtvrtek mi přišel uvítací e-mail a pak i SMS, v níž stálo: Nastavte si inkaso zálohových plateb ve prospěch našeho účtu... včetně dostatečného limitu. Děkujeme. S pozdravem Energie ČS,“ svěřil se čtenář Právu.

A následovala další zpráva, ve které se psalo: „Dobrý den, tady Energie ČS. Potvrzujeme, že jsme k 28. 10. 2021 aktivovali Vaši smlouvu. Na adresu Vám v následujících dnech odešleme uvítací e-mail s novým plánem záloh.“

Padl další dodavatel energií

Ekonomika

Až teprve po dvou dalších hodinách přišla nová zpráva, tentokrát již s informací, že Energie ČS ukončuje podnikání a dodávky zajistí dodavatel poslední instance.

„Co se týče SMS ohledně Energie ČS, stala se technická chyba, kterou řešíme. Zároveň se za to omlouváme. Prosím, ať ji dotyčný ignoruje, informace samozřejmě není relevantní,“ sdělila Právu mluvčí společnosti Bohemia Energy Hana Novotná.

Zklamaní i naštvaní klienti Bohemia Energy začínají sčítat ztráty

Ekonomika

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám