Hlavní obsah

Další prodejce vstupenek na internetu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Na českém trhu již několik let působí zavedené společnosti pro prodej vstupenek na internetu. Stávajícím hlavním hráčům na trhu firmám Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal či nové Ticket Sazka přibývá konkurent. V těchto dnech rozšiřuje o ČR své pole působnosti německá společnost Ticket Online Software (TOS).

Foto: archiv město Mikulov
Článek

Firma TOS se sídlem v Berlíně má v Německu síť sedmi poboček. Své aktivity vyvíjí i na trzích v Rakousku, Švýcarsku, Polsku, Lucembursku, Francii a nově i v České republice. Tuzemským partnerem Ticket Online CZ je společnost webboard, která se zabývá vývojem vlastních webových a rezervačních systémů.

"Česká republika byla vybrána jako exkluzivní partner pro uvedení na trh zcela nové generace vstupenkového software - TO 30," informovala Novinky Pavlína Fechterová z tiskového servisu. Ticket Online bude prodávat vstupenky na české i zahraniční pořady, sportovní akce a další události. Tou nejbližší jsou například závody německého mistrovství cestovních vozů DTM na brněnském Masarykově okruhu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám