Hlavní obsah

Cestovní kancelář CK Relax Max má problémy, její klienti neodletí

Kvůli problémům CK Relax Max tours neodletělo v úterý 56 jejích klientů přímým charterovým letem na dovolenou do Maroka. Dalších 47 lidí bude na náklady pojišťovny dopraveno ze zahraniční dovolené. Majitel CK Klaudiusz Kaiser Helman nekomunikuje a nebere telefony ani svým zaměstnancům.

Foto: Tomáš Holý, Novinky

Cestovní kancelář Relax Max Tours je zavřena. Na dveřích nebylo v úterý po poledni oznámení o krachu, přesto nebyla kancelář otevřena.

Článek

"Oficiálně zatím úpadek vyhlášen nebyl. Klienti jsou však již pracovníky CK informováni, že dnes na své dovolené do Maroka již neodletí," řekl mluvčí Asociace českých cestovních kanceláří a agentur (AČCKA) Tomio Okamura. Klientům CK Relax Max na dovolené v Maroku je podle něj již zajišťována jejich repatriace zpět do České republiky.

"V případě úpadku budou nároky klientů uspokojeny z pojištění proti úpadku," doplnil Okamura. AČCKA odhaduje, že má v tomto okamžiku u této cestovní kanceláře zakoupeno zájezdy několik stovek klientů.

CK Relax Max tours vznikla teprve letos v květnu a specializovala se na zájezdy do Maroka.

Reklama

Související články

Soud odmítl vyhlásit insolvenci Tomi Tour

Pražský městský soud v pátek odmítl návrh na vyhlášení insolvence cestovní kanceláře Tomi Tour, která ukončila činnost před týdnem. Navrhovatel podle soudu...

Výběr článků

Načítám