Hlavní obsah

Centrum Spektrum v novém kabátě

Právo, zr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Demolice starého obchodního centra Spektrum a následná dvouletá výstavba dospěla do finiše. V Čestlicích se ve čtvrtek otevřel moderní minimalistický „strip mall“, pro který je typický otevřený koncept rychlého a pohodlného nakupování. Součástí je navíc i prostor, ve kterém budou probíhat kroužky pro děti. Investorem projektu je skupina CPI Property Group.

Foto: centrum Spektrum

Centrum otevřelo ve čtvrtek.

Článek

„Staré Spektrum bylo již nevyhovující. Při přípravě nového konceptu jsme pečlivě analyzovali, kdo je jeho typickým návštěvníkem a s jakým očekáváním jej navštěvuje, a to s akcentem na nejnovější trendy v zákaznickém chování,“ říká Petr Brabec, ředitel oddělení asset a property managementu v CPI Property Group.

V novém centru otevřou své jednotky tradiční značky, které zákazníci znali již v původním Spektru – Billa, Costa Coffee nebo lékárna Spektrum s rozšířeným sortimentem dermokosmetiky.

Posedět s přáteli či obchodními partnery bude možné v prostorách Bageterie Boulevard, Ovocného Světozoru a 360pizzy. Nechybí ani Drogerie dm, dvoupatrové EquiZoo nebo tabák Valmont a GrandOptical.

Reklama

Výběr článků

Načítám