Hlavní obsah

Ve volebním štábu TOP 09 se tisklo ve 3D

Praha

TOP 09 vybavila svůj volební štáb v pražském hotelu Don Giovanni dvěma 3D tiskárnami, z nichž během čekání na volební výsledky vycházely malé i větší umělohmotné hlasující pravice nebo repliky lidského srdce, které symbolicky ztvárňují jedno z volebních hesel TOP 09 „Volím srdcem”.

Ve volebním štábu TOP 09 je 3D tiskárna Video: Novinky

 
Článek

"Cílem bylo odlehčit tady atmosféru," řekl Jan Šmejcký z firmy, která 3D tiskárny dodala a která opoziční stranu normálně zásobuje kancelářskou technikou.

Netradiční tiskárny se také těšily značnému zájmu přítomných v konferenčním centru žižkovského hotelu.

V něm na výsledky komunálních voleb a doplňovacího hlasování do třetiny Senátu čekali předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg, první místopředseda strany Miroslav Kalousek, pražský primátor Tomáš Hudeček, europoslanec Jaromír Štětina a další členové TOP 09.

Kromě početného zástupu novinářů dorazili i někteří podporovatelé strany, mezi nimž byl například někdejší mluvčí bývalého prezidenta Václava Havla Ladislav Špaček.

Reklama

Související témata:

Související články

Passer bude muset zaplatit úvěr ze svého

Výsledky pomalu sčítaných hlasů v Praze ukazují, že na mandáty v městském zastupitelstvu může hnutí Pro Prahu zapomenout. Oblepilo přitom celou metropoli svými...

Výběr článků

Načítám