Hlavní obsah

ŽIVĚ: Božské Rio o nadějích v atletice a sbírce českých medailí

Vysílání studia Božské Rio pokračuje na serveru Sport.cz i v neděli. Budete moci sledovat vše podstatné, co se týká letních her v brazilské metropoli. S Janem Navrátilem, trenérem českého veslařského klubu se rozebere třetí místo skifaře Ondřeje Synka a tenistka Klára Koukalová, vítězka FedCupu, okomentuje zisk bronzových medailí Petry Kvitové ve dvouhře a Lucie Šafářová a Barbory Strýcové ve čtyřhře.

Foto: Novinky

Moderátor Radek Šilhan ve studio Božského Ria

Článek

V neděli budou pokračovat atletické disciplíny. Výkony a šance českých zástupců bude hodnotit desetibojař Marek Lukáš, kterému jen těsně utekla účast v Riu. V neděli je na  programu kvalifikace skoků o tyči, kde máme dva zástupce a to Jana Kudličku a  Michala Balnera.

Běžec Pavel Maslák skončil v běhu na 400 metrů v semifinále. Halovému mistrovi světa ani jeho letošní maximum 45,06 sekundy mu na postup nestačilo. Rovněž před čtyřmi lety v Londýně skončil v semifinále

Během na 800 metrů a hod oštěpem jsou disciplíny, kterými pokračuje ženský sedmiboj. Kateřině Cachové patří zatím patnácté místo a Elišce Klučinové 18. pozice.

Neděle bude patřit jachtingu. Jachtařka Veronika Kozelská Fenclová obsadila ve třídě Laser Radial 12. místo a do finálové desítky těsně nepostoupila. V mužské třídě Laser se závěr olympijské regaty nevydařil ani Viktoru Teplému, který po dvou nejhorších výsledcích v celé soutěži (32. a 34. místo) klesl na konečné 28. místo.

Ve vysílání Božského Ria okomentuje bitvy o medailové pozice v golfu nejlepší český golfový trenér Karel Skopový junior. Tento sport se dostal na hry do Ria po dlouhých 112 letech. Mezi hráči je také Alex Čejka, rodák z Mariánských Lázní reprezentující Německo.

Studiem Božské Rio vás bude provázet Radek Šilhan.

Reklama

Výběr článků

Načítám