Hlavní obsah

Robejšek ulovil Tomského

– Praha
Právo, jim

Do strany Realisté vstoupil politolog a komentátor Alexander Tomský. Na tiskové konferenci ho v pondělí představil mentor strany Petr Robejšek. Tomský má podle něj kandidovat jako jednička v Pardubickém kraji. Čeká ho jen formální schválení.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Petr Robejšek a Alexander Tomský na tiskové konferenci strany Realisté

Článek

„Vždy jsem souzněl s kolegou Petrem Robejškem. Najedou mám možnost po 35 letech kritického psaní zkusit, co by se dalo udělat v parlamentu,“ řekl novinářům Tomský.

Podle svých slov chce razit liberálně konzervativní pohled, který akcentuje národ. Distancoval se zároveň od fašistických tendencí.

Do strany se prý přihlásil z vlastní iniciativy a Robejšek ho prý s radostí přivítal. „Je to člověk realisticky myslící, vždycky tak myslel. Přesně popisoval problémy, které trápily Evropu, a dával k nim zasvěcené komentáře,“ řekl Robejšek.

Reklama

Související články

Realisté jdou do voleb pod heslem Změna stylu

Strana Realisté, kterou z pozice mentora vede politolog Petr Robejšek, vsadila před volbami na „Změnu stylu”, jak zní jejich heslo. Strana se chce odlišit od...

Pidistrany jsou byznys, který se může vyplatit

Mraveniště malých stran se před letošními volbami do Sněmovny zase o něco rozrostlo. Tentokrát však mají nové politické subjekty často společného jmenovatele:...

Výběr článků

Načítám