Hlavní obsah

Ředitel Českého rozhlasu Medek je v nemocnici

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Generální ředitel Českého rozhlasu (ČRo) Richard Medek byl hospitalizován ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze. Ihned se objevila spekulace, že se Medek zřejmě psychicky zhroutil, podobně jako loni v únoru po svém odvolání z funkce šéfka Radiožurnálu Barbora Tachecí. Ta se po rekonvalescenci ke své profesi vrátila, moderovala na televizi Z1 a nyní uvádí pořad Fakta na Primě.

Foto: Petr Honík, Právo

Richard Medek

Článek

V reakci na informace o údajném zhroucení vydala v pátek vedoucí oddělení komunikace ČRo Eva Vencefrová písemnou zprávu: „Generální ředitel Českého rozhlasu Richard Medek byl hospitalizován dne 25. října (tedy uplynulou neděli - pozn. red.). Důvodem jeho hospitalizace byla náhlá fyzická indispozice. Jakékoliv bližší informace nebude Český rozhlas sdělovat. Respektujeme soukromí generálního ředitele,“ uvádí ČRo v prohlášení.

Medka, který nastoupil do funkce letošního 30. září po odvolání Václava Kasíka, zastupuje po dobu jeho nepřítomnosti ve vedení ČRo programový ředitel Peter Duhan.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám