Hlavní obsah

Rada znovu vypsala konkurz na šéfa České televize

ČTK, Jana Perglerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Rada České televize ve středu vyhlásila nové výběrové řízení na generálního ředitele České televize. Předchozí konkurz radní minulý týden zrušili, protože se v rámci něj nepodařilo šéfa televize zvolit.

Foto: Lucie Zikmundová

Operační tým, který vede primář MUDr. Jan Hach, při výměně kyčelního kloubu.

Článek

Zájemci mohou přihlášky předávat do 23. června od 9 do 16 hodin na sekretariát Rady na Kavčích horách. Novinkou oproti předchozímu výběrovému řízení je, že uchazeč musí napsat dvoustránkovou úvahu na téma, proč chce být generálním ředitelem ČT. Místo projektu musí předložit třístránkový strukturovaný záměr, kam chce dovést Českou televizi v oblasti programu, ekonomiky a technologie.

Nový ředitel musí být vysokoškolák a musí v první fázi předložit lustrační osvědčení, či čestné prohlášení, že má negativní lustraci. V případě výběru pak musí nastávající ředitel lustrační osvědčení předložit.

Inzerát na výběr generálního ředitele ČT tentokrát nevyjde v denním tisku, bude pouze na internetové adrese a v teletextu České televize.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám