Hlavní obsah

Přijdeme o krásu žen. Nevěrné budou kamenovány, předvídal Zeman při návštěvě řeznictví

• Aktualizováno

Prezident Miloš Zeman, který je na návštěvě Zlínského kraje, v pátek prohlásil, že utečenci z islámských zemí nebudou respektovat české zákony a budou se řídit právem šaría.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Prezident Miloš Zeman (uprostřed) zavítal v rámci návštěvy Zlínského kraje do Řeznictví a uzenářství Matula v Lechoticích na Kroměřížsku.

Článek

„Budou mít právo šaría, takže nevěrné ženy budou kamenovány, zlodějům se budou utínat ruce,” řekl prezident při debatě se zaměstnanci Řeznictví a uzenářství Matula v Lechoticích na Kroměřížsku.

„Přijdeme o krásu žen, protože ty budou zahaleny v burkách od hlavy po paty včetně obličeje, kde máte jen takovou látkovou mřížku,” uvedl dále prezident. „No tak dovedu si představit ženy, kde by to bylo zlepšení, ale takových žen je málo a zrovna tady nikoho takového nevidím,” podotkl.

Migrační vlna se Česku nevyhne, míní prezident

Odpoledne prezident na tiskové konferenci uvedl, že je naivní domnívat se, že se Česku migrační vlna vyhne. Zopakoval, že nejjednodušší by bylo, aby policie s armádou střežily hranice a migranty vracely v okamžiku, kdy se je pokusí překročit.

„Mluvím o typu migrantů z islámských zemí, jejichž kultura je neslučitelná s evropskou kulturou,” zdůraznil.

Zeman při třídenní návštěvě kraje navštívil několik měst či zlínskou Kovárnu VIVA. Setkal se s krajskými zastupiteli a zavítal také do Vrbětic na Zlínsku, kde loni vybuchly dva sklady s municí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám