Hlavní obsah

Policie: Návrat Pražanů ze svátků zřejmě vyvrcholí až pozdě večer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Provoz na příjezdových silnicích v hlavním městě, který je zvýšený kvůli návratu Pražanů z velikonočních svátků, by mohl vyvrcholit v době mezi 21. a 22. hodinou. Předpokládají to policisté, kteří situaci v dopravě sledují.

Foto: Ondřej Kořínek

Ilustrační foto

Článek

Podle Evy Miklíkové z pražské policejní správy byl provoz na příjezdových cestách do Prahy ještě v 19:15 plynulý, nejvýše na stupni číslo dvě. Větší komplikace způsobily v metropoli pouze ranní nehoda v Cínovecké ulici v Praze 8, při níž zahynul dvaatřicetiletý policista, a odpolední uzávěra Strahovského tunelu.

V pozdních večerních hodinách však může aut na komunikacích přibývat, upozornila mluvčí. K trpělivosti dnes vyzývali řidiče především policisté z dálničního oddělení v Rudné u Prahy. Kvůli opravě mostu je zde uzavřena část vozovky mezi třetím a osmým kilometrem ve směru na Prahu a tvořila se tam fronta aut.

Návrat z prodlouženého víkendu po brněnské dálnici D 1 zase zkomplikovaly tři dopravní nehody, které se staly kolem 18. hodiny mezi 12. a 15. kilometrem. Zvýšený provoz byl dnes navečer ve Středočeském kraji na příjezdových silnicích do Prahy. Na plzeňské dálnici D5 komplikovala dopravu uzávěra.

Reklama

Výběr článků

Načítám