Hlavní obsah

Petra Paroubková sepsala Ódu na manžela

Novinky, jas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Petra Paroubková se na svém blogu nechala unést a pod dojmem prázdninových endorfinů sepsala příspěvek nazvaný "Óda na manžela". Čtenář se tak může dozvědět, že šéf sociálních demokratů "má spoustu krásných a milých vlastností" a byť mu Paroubková přiznává i "pár těch špatných", nemůže si na ně pod dojmem dovolené vzpomenout.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Jiří Paroubek s manželkou Petrou

Článek

Pokud některý ze čtenářů dosud pochyboval, že Jiří Paroubek je pozorným a galantním manželem, jeho choť dokladuje na svém blogu na serveru Aktuálně.cz tyto jeho vlastnosti na situacích z právě probíhající dovolené.

Zatímco těhotná paní Petra "se snažila uhnízdit na lehátku a lebedit si s dizertační prací", její manžel telefonoval s jedním z evropských politiků. Když si však povšiml, že marně zápasí se slunečníkem, "najednou odhodil telefon, přeletěl asi deset metrů a přiskočil mi na pomoc".

"Sladká pozornost," konstatuje Paroubková a dodává, že všechny běžné denní povinnosti přebírá v čase dovolené manžel, který poté, co vstane, jde plavat a cvičit. Teprve poté manželku "něžně vzbudí" a jde vyvenčit psa. Krom toho, že Paroubkovi dovolená "svědčí a vypadá báječně", podle své ženy se navíc "stále směje, vtipkuje a laškuje". 

Paroubková si nepřipouští, že by ji z této idyly měla vytrhnout realita návratu všedních povinností. "Realita, ve které je podle některých chytrolínů můj muž úplně někdo jiný," napsala Paroubková s tím, že její choť je prostě báječný muž i manžel.

Svůj pozdrav věnovala Paroubková všem příznivcům s přáním, aby i jejich svět byl díky endorfinům trochu krásnější.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám