Hlavní obsah

ODS chce hledat sedm divů Česka, a oslovit tak voliče

• Aktualizováno
Právo, kab

Netradiční volební kampaň pro podzimní volby do Sněmovny zvolila ODS. Rozhodla se celé léto hledat „sedm divů Česka“. Vyzvala proto voliče, aby posílali tipy na zajímavá místa ve svém kraji, a na konci léta z nich budou v internetovém hlasování vybírat sedm nejlepších. V úterý to oznámily špičky občanských demokratů na tiskové konferenci.

Foto: Petr Horník, Právo

Předseda ODS Petr Fiala

Článek

„Hledáme sedm divů Česka. Kampaň je hra. Je to hra, kterou jsme iniciovali s lídry ODS v jednotlivých krajích. A vyzýváme lidi, aby poslali zajímavá místa ze svého kraje, možná i místa, která nejsou známa,“ oznámil předseda ODS Petr Fiala.

„Kromě toho v srpnu chystáme promítání v kinech, kde se lidé budou moci pobavit, podívat se na film, ale také si promluvit s krajskými lídry. Více politiky si necháme do horké fáze kampaně, kterou necháme na září, kdy se lidé vrátí z prázdnin a budou na to mít náladu,“ dodal Fiala.

Předseda poslaneckého klubu ODS Zbyněk Stanjura dodal, že letní projekt bude mít několik fází a vyvrcholí internetovým hlasováním, ve kterém budou voliči sedm divů Česka ze zaslaných tipů volit.

Foto: Karolina Brožová, Právo

Šéf ODS Petr Fiala ukazuje poutač kampaně

„Touto formou můžeme v létě komunikovat se svými voliči. Chceme ukázat, že ČR má mnoho zajímavých míst a že máme co nabídnout,“ uzavřel Stanjura.

Reklama

Výběr článků

Načítám