Hlavní obsah

Novou Miss České republiky je Lucie Váchová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Patnáctý ročník soutěže o nejkrásnější dívku České republiky už zná vítězku. Miss ČR pro rok 2003 se stala Lucie Váchová z Příbrami, Miss západní Čechy. První vicemiss je Klára Medková, titul druhé vicemiss získala Markéta Divišová.

Článek

"Chtěla bych vyhrát a podívat se do světa. Trému nemám, protože se řídím heslem, že tréma je na obtíž," řekla Právu před pár dny Lucie Váchová, která se rozhodla účastí v soutěži vytěžit něco do začátku své kariéry modelky.

Přestože sebevědomí této osmnáctileté studentce gymnázia z Příbrami před začátkem soutěže nechybělo, uznává, že volná disciplína jí dala zabrat. Lucie se nakonec rozhodla pro aerobikové číslo a nutno dodat, že její výkon patřil mezi ty nejlepší, které byly v sobotu večer v brněnském Boby centru předvedeny.

Co na to porotci?

"Lucie si porotu získala hned zkraje večera svým přirozeným půvabem a svou hřejivou usměvavostí," řekla nám krátce po skončení soutěže módní návrhářka Beáta Rajská, členka poroty.

Váchová prý byla favoritkou také porotců Petra Škvrně, modelky Ivany Christové a loňské Miss Kateřiny Průšové. "Z Lucie Váchové vyzařuje hluboká lidskost podobná té, kterou člověk cítí z Lucie Bílé," pronesl fotograf Petr Škvrně.

Veřejnost by volila jinak

Ačkoli titul Miss získala Lucie Váchová, podle mínění televizních diváků je nejpůvabnější dívkou Česka první vicemiss ČR Klára Medková z Vyškova. Z 266 001 hlasujícího si právě Kláru vybralo 79 946 diváků.

Krom toho se devatenáctiletá studentka Klára Medková, kterou do soutěže přihlásil kamarád, stala také Miss Sympatie 2003.

"Myslím, že tak velkého ohlasu v řadách široké veřejnosti se Kláře dostalo proto, že je neuvěřitelně fotogenická," říká k tomu porotkyně Beáta Rajská.

Online chat s Miss Lucií Váchovou

Novopečené Miss České republiky můžete položit jakoukoli otázku v úterý 15. dubna 2003. V tento den bude totiž zde probíhat s Lucií Váchovou online chat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám