Hlavní obsah

Na Karlovarsku havarovala čtyři auta. Řidič čelní srážku nepřežil

Právo, vor
Karlovy Vary
Aktualizováno

O život přišel v úterý před šestou hodinou večer řidič osobního auta, které se na silnici I/6 mezi Karlovými Vary a Prahou u Žalmanova na Karlovarsku čelně střetlo s jiným protijedoucím osobním vozidlem. Na místě havarovala celkem čtyři auta.

Foto: HZS KK

Nehoda na silnici I/6 z Karlových Varů do Prahy u Žalmanova na Karlovarsku.

Článek

„V obou osobních autech, která se čelně srazila na silnici I/6 u obce Žalmanov, zůstali zaklínění řidiči. Oba dva je museli s použitím hydraulických nástrojů vyprostit přivolaní hasiči,“ uvedl mluvčí karlovarských krajských hasičů Martin Kasal.

Foto: HZS KK

Jednoho z řidičů hasiči vyprostili již bez známek života.

Jednoho z řidičů hasiči vyprostili již bez známek života. „Druhého vážně zraněného převzala po vyproštění do péče posádka záchranné služby,“ pokračoval Kasal s tím, že celkem v místě vážné nehody havarovala čtyři auta. Záchranka ošetřovala i další zraněné z ostatních havarovaných vozidel.

Foto: HZS KK

Hasiči si museli poradit také s velkým únikem provozních kapalin, které vytekly na silnici i do příkopu podél vozovky. „Pro potřeby policie pak místo nehody nasvětlili,“ poznamenal Kasal. Provoz na silnici mezi Karlovými Vary a Prahou byl v místě nehody více než tři hodiny zcela uzavřen. Jezdilo se objížďkou přes Žalmanov.

Foto: HZS KK

Na stejném místě zasahovali hasiči 16. dubna předloňského roku, kdy po čelní srážce dvou osobních aut zemřeli oba dva řidiči.

Reklama

Výběr článků

Načítám