Hlavní obsah

Markéta Fialová kvůli nemoci opustí na čas Novu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Markéta Fialová (34), moderátorka Televizních novin, hlavní zpravodajské relace televize Nova, dočasně opustí svůj post. Důvodem je její vážné onemocnění krvetvorby, kvůli kterému musí podstoupit léčbu. Oznámila to na středeční tiskové konferenci.

Článek

Problémy s tvorbou krve Fialová trpí od svých osmnácti let. "V osmnácti letech jsem se však vrátila do života a mohla jsem všechno, nyní se to zkomplikovalo," uvedla Fialová, která Televizní noviny moderovala ve dvojici s Karlem Voříškem.

Fialová zůstává i nadále v pracovním poměru Novy. Televize za ni nebude hledat náhradu, věří, že se Fialová na obrazovky zase vrátí. "Doufáme, že se vrátí, čekáme na ni," řekl šéf zpravodajství Novy Martin Ondráček.

Za moderátorským stolem Televizních novin se nyní budou střídat stávající dvojice. Ondráček vyloučil, že by na místo Fialové nastoupila dřívější moderátorka Jana Adámková. Ta je nyní na mateřské dovolené.

"Rozhodli jsme se, že se Adámková do pozice moderátorky Televizních novin nevrátí. Jsme na tom tak, že jsme si dali čas a přemýšlíme o dalším působení Jany Adámkové v rámci televize," uvedl Ondráček.

Fialová se už letos v červnu léčila, údajně právě kvůli krvetvorbě. [celá zpráva] Byla hospitalizována ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze na I. chirurgické klinice.

Moderátorka je vdaná, má dvě dcery: Almu a Emu. Na Nově pracuje od konce března.

Reklama

Související témata:

Související články

Moderátorka Novy Fialová je v nemocnici

Moderátorka Televizních novin, hlavní zpravodajské relace TV Nova, Markéta Fialová (34) leží v nemocnici. "Je hospitalizována ve Všeobecné fakultní nemocnici...

Výběr článků

Načítám