Hlavní obsah

Manžel mě bije, tvrdí žena hejtmana Bendla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Blanka Bendlová, manželka místopředsedy ODS a středočeského hejtmana Petra Bendla, podala na svého muže trestní oznámení kvůli ublížení na zdraví a výhrůžkám. Tvrdí, že ji v sobotu zbil před dětmi. Bendl to ale odmítá a sám na manželku podal také trestní oznámení. Informovala o tom ve svém večením zpravodajstvín televize Nova.

Foto: Radek Novák

Vyvolávací ceny šly rychle nahoru.

Článek

Podle Bendla jeho žena říká, že on napadl ji, on ale tvrdí opak. Bendlovi se rozvádějí a podle Novy vedou spory kvůli majetkovému vyrovnání. Hejtman se domnívá, že jeho žena chce většinu majetku pro sebe a chce ho poškodit i jako veřejně činnou osobu. Podle ní je toto tvrzení absurdní. Roztržkami manželů se zabývá kladenská policie, která prošetřuje jejich sobotní konflikt.

Informace o Bendlových rodinných problémech se objevily v tisku už loni v prosinci. Bendl je označil za kompromitující akci související s jeho politickými ambicemi.

Bendl se stal v prosinci roku 2000 hejtmanem Středočeského kraje. Loni v prosinci byl zvolen místopředsedou občanských demokratů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám