Hlavní obsah

Koho budou volit boxer Konečný, výtvarník David nebo zakladatelka Linky bezpečí?

Právo, Novinky, Sport.cz, kč, val

Novinky.cz se před volbami ptají osobností z různých oblastí veřejného života, koho budou volit. Tentokrát odpovídali zakladatelka Linky bezpečí a ředitelka nadace Naše dítě Zuzana Baudyšová, výtvarník Jiří David a boxer Lukáš Konečný. Stejnou otázku jsme položili také občanům ze Zlína.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Boxer Lukáš Konečný

Článek

Lukáš Konečný – boxer, mistr světa roku 2012 v lehké střední váze

V době voleb budu v Brně, takže bych si musel vyzvednout voličský průkaz. Moje manželka si ho vyzvednout chce, a jestli to udělá, tak já taky. Klidně bych řekl, koho volím, jenže já žádného favorita nemám. Jestli půjdu k volbám, tak to bude rozhodnutí na poslední chvíli.

Zuzana Baudyšová – zakladatelka Linky bezpečí a ředitelka nadace Naše dítě

Foto: Milan Malíček, Právo

Praha22.1.2008Foto Milan Malíček

Jako pravičák budu volit s nejlepším vědomím a svědomím pravici!

Jiří David – výtvarník

Zatím vím jen to, ke komu se rozhodně nepřikloním, a to jsou Bobošíková, Zemanovci, Okamura a KSČM – či jak se to nyní píše. Dále ne ke křídlu JUDr. Haška v ČSSD a k ODS. V minulosti mě TOP 09 jako celek zklamala. ANO ještě netuším, ČSSD se Sobotkou je tedy zatím pro mě jistá možnost, stejně jako Zelení nebo Pirátská strana. KDU je stále nečitelná… a další politické subjekty už pro mě nemají žádný smysl!

Na dotaz, koho budou volit a proč, odpovídali Novinkám také lidé ve Zlíně. I tam se preference pohybují v širokém spektru zleva doprava.

Předvolební anketa ze ZlínaVideo: Novinky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám