Hlavní obsah

Jako jediný politik na světě jsem zvítězil nad paparazzi, chlubil se Zeman před dovolenou

Praha

Prezident Miloš Zeman pojede na dovolenou opět na Vysočinu. Zeman to řekl v neděli v pořadu Českého rozhlasu Hovory z Lán. V Novém Veselí na Žďársku má venkovské sídlo, do kterého se uchýlil po ukončení politické kariéry a žil v něm několik let do svého zvolení prezidentem. Také řekl, že jako jediný politik na světě zvítězil nad paparazzi.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Prezident Miloš Zeman

Článek

"Samozřejmě, že na Vysočinu," odpověděl prezident v pořadu na otázku, kam letos zamíří na dovolenou. "Nejkrásnější země na světě je Česká republika, nejkrásnější část České republiky je Vysočina. To jsem si ověřil za svůj sedmdesátiletý život," dodal.

Těší se prý na procházky, ačkoli budou komplikovanější kvůli loňskému zranění kolene, a na projížďky na nafukovacím člunu po rybníku.

Vítězství nad paparazzi

"Jenom očekávám, že za každým keřem na hrázi vysočinského rybníka budou číhat bulvární novináři, kteří mě budou teleobjektivy fotit, jak si tam vesluju," poznamenal prezident.

"Já jsem jako jediný politik na světě zvítězil nad těmito paparazzi, protože předminule mě musel jeden z nich vytáhnout z člunu - do něj se dobře nastupuje, ale špatně vylézá. A druhý bez odmluvy odnesl člun sto metrů do chalupy," řekl rozhlasu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám