Hlavní obsah

Do ČR přiletěl světoznámý kouzelník David Copperfield

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Do Prahy v neděli přiletěl kouzelník David Copperfield. Během pobytu předvede několik vystoupení v Praze, Brně a Ostravě. V pražské T-Mobile Aréně vystoupí v pondělí večer.

Foto: Jan Mrenica

Ve 4.ročníku Májové šipky bojovalo 22 hráčů o putovní pohár starosty města Ostrov

Článek

Na pražském magistrátu Copperfielda přijal primátor Pavel Bém. Kouzelník musel slíbit, že nenechá Prahu zmizet. Právě tím je Mág ve světě proslulý. Nechal už zmizet sochu Svobody i vagon Orient- Expresu.

Nová show, kterou ČR představí se podle něj bude týkat snů a toho, o čem lidé sní. "Vím, že by leckdo chtěl vyhrát v loterii, jiný by zase cestoval po světě," naznačil. Lidem chce ve své show dát návod, jak toho dosáhnout.

Copperfield vystupoval v ČR už několikrát, naposledy před šesti lety. "V Praze jsem byl snad už pětkrát a dnes se městem opět prošel. Je to ohromující zážitek. Miluji architekturu, právě ta je zde ohromující a rozmanitá," řekl.

Přiznal, že vytvořit novou iluzi mu trvá asi dva roky. Scéna musí být jednoduchá, aby se diváci mohli soustředit na kouzlo samotné. "Jsem narozen ve znamení Panny - jako takový jsem velice organizovaným člověkem a mám smysl pro detail," podotkl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám