Hlavní obsah

Dálnice D2 byla zavřená kvůli převrácené dodávce. Lehce zraněné dítě

Novinky, ČTK, miv, jam

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Dopravní nehoda zastavila v pondělí před 15. hodinou asi na 30 minut dopravu na dálnici D2 přímo na exitu Břeclav. Ve směru na Bratislavu se převrátila dodávka s vozíkem. Při nehodě utrpěl jeden člověk středně těžká zranění, lehce se pak zranilo dítě, informovala mluvčí jihomoravských záchranářů Michaela Bothová.

Nehoda na D2Video: Milan Vojtek, Právo

 
Článek

Zahraniční posádka auta převážela na plošinovém vozíku osobní automobil, když jejich dodávku plnou lidí postihl defekt. Řidič už toho moc nemohl udělat, neovladatelná souprava narazila do svodidel a nakonec se vůz převrátil. Na místo vyjeli hasiči, policisté i záchranáři.

Dálnici D1 zablokovala nehoda šesti aut, řidiče vyprošťovali téměř dvě hodiny

Krimi

„Muž utrpěl středně těžká zranění, přepravili jsme jej na urgentní příjem břeclavské nemocnice. Dalším zraněným bylo dítě, podle vyšetření na místě se zranilo jen lehce. Děvčátko v doprovodu maminky jsme převezli na chirurgické oddělení břeclavské nemocnice,“ uvedla Bothová.

Hasiči nemuseli nikoho vyprošťovat. Zhruba od půl čtvrté byl obnoven provoz jedním pruhem.

Foto: Milan Vojtek, Právo

Převrácená dodávka při nehodě na D2.

Reklama

Související témata:

Související články

Nechte se otestovat na agresivní jízdu

Agresivita za volantem zabíjí, říká nová kampaň České asociace pojišťoven. Většina lidí si dle výzkumu myslí, že agresivních řidičů je víc, ale za agresivního...

Výběr článků

Načítám