Hlavní obsah

Ceny Lemur živě: Vyhlášení výsledků soutěže o nejlepší PR projekt

Asociace public relations (APRA) ve čtvrtek vyhlásí vítěze šestnáctého ročníku oborové soutěže Lemur. Na shortlist se v 31 kategoriích probojovalo 133 prací a 11 tiskových mluvčích. Slavnostní vyhlášení výsledků, které proběhne pouze on-line, můžete v přímém přenosu sledovat od 17 hodin.

Živě: Vyhlášení výsledků soutěže o nejlepší PR projektVideo: ČTK

 
Článek

Profesní soutěž je pravidelně vyhlašována od roku 2006 a je otevřena všem subjektům působícím v České republice, které poskytují či využívají služby v oblasti public relations (PR agenturám, PR a komunikačním oddělením společností, firmám i institucím, státním orgánům, subjektům z nevládního sektoru či jednotlivcům).

Oceňovány jsou PR projekty realizované v období roku 2020 až do března 2021, které nejlépe vycházejí z podnikatelské strategie zadavatele, obsahují kreativní řešení, jsou v souladu s etickými pravidly oboru a mají prokazatelně pozitivní dopad na podnikání a reputaci zadavatele.

Partnery letošního ročníku jsou Česká centra, ForEvent, STEMMARK a Young Lions. Mediálními partnery se staly oborový časopis Marketing a služba Protext ČTK.

Veškeré informace o soutěži a uplynulých ročnících naleznete na webových stránkách soutěže. Další informace jsou dostupné i na FB profilu, Instagramu a Twitteru soutěže.

Komerční obsah.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám