Hlavní obsah

Capoiera, cyklistika a tenis v Božském Riu

Server Sport.cz pokračuje ve vysílání studia Božské Rio. Každý den od 9:00 informuje o všem, co se týká Rio de Janeira, Brazílie, sportu a hvězd. V pondělí diváci mohou zhlédnout ukázku bojového umění capoiera, profesor Pavel Pafko popíše vliv klimatu na sportovce.

Upoutávka na Božské RioVideo: Sport.cz

 
Článek

Profesor Pafko je vášnivý cyklista, v rozhovoru se tedy bude věnovat především vlivu klimatu či nadmořských výšek na cyklisty a jejich výkony.

Moderátor Libor Bouček se následně bude zabývat i virem zika. Jak se čeští sportovci komárům, kteří nákazu přenášejí, v Brazílii brání?

Rozhodnutí některých sportovců, například Tomáše Berdycha či Karolíny Plíškové do Ria nejet právě kvůli obavě z nákazy virem zika, okomentuje někdejší tenista Bohdan Ulihrach. Odhadne i šance českých tenistů.

Studio samozřejmě zrekapituluje a zhodnotí nedělní výkony českých sportovců v Riu. A jako každý den nebude chybět reportáž z parku na Lipně, kde lidé mohou fandit a zkoušet nejrůznější sporty.

Reportérka Aneta Lednová po lukostřelbě a rugby tentokrát vyzkouší přetahování lanem.

Kriminalita v Brazílii

Brazílie je popisována jako nebezpečná země, kde nemá smysl, aby s sebou turista nosil drahé věci, například hodinky či fotoaparát, protože o ně stejně přijde. Jestli to tak opravdu je, přijdou do studia říci dvě cestovatelky, které nedávno Rio na vlastní pěst navštívily.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám