Hlavní obsah

Karel Gott podstoupil finální vyšetření, onemocnění vymizelo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Nádorové onemocnění Karla Gotta podle středečních vyšetření zcela vymizelo, uvedla mluvčí zpěváka Aneta Stolzová. V péči lékařů byl od loňského listopadu, kdy oznámili, že u populárního umělce diagnostikovali takzvaný Non-Hodgkinův lymfom.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Karel Gott na archivním snímku

Článek

Gott v pátek absolvoval v nemocnici plánované finální vyšetření. „Podstoupil magnetickou rezonanci a CT, které potvrdily, že nádorové onemocnění zcela vymizelo, sdělila serveru Super.cz Stolzová.

„Mám obrovskou radost, protože dnešní výsledky posílily mou naději, že se opět vracím do života. Nyní mě samozřejmě bude čekat velmi důležitá rekonvalescence. Pravidelně budu docházet na kontroly v nemocnici, ale na co se těším nejvíc, je, že pozvolna začnu s hlasovou rehabilitací. Právě s ohledem na mé onemocnění musím zvážit, kam až budou moje síly stačit,” uvedl Gott ve svém prohlášení.

Už začátkem března Gott na svém facebookovém profilu fanouškům oznámil, že prodělal v nemocnici na Karlově náměstí poslední chemoterapii. Průběžná vyšetření potvrdila, že nemoc ustoupila, a lékaři čekali na potvrzení výsledků, které mělo přinést závěrečné vyšetření o čtrnáct dní později.

„Rád bych poděkoval panu prof. Markovi Trněnému a celému jeho špičkovému týmu lékařů a sester, v čele se staniční sestrou Blankou Šilerovou, za naprosto profesionální a lidskou péči,“ napsal mimo jiné zpěvák na Facebook 2. března.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám