Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 6. října 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Strom neodepře svůj stín ani tomu, kdo ho přichází porazit

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pomalu, ale jistě přemýšlejte o realizaci plánu, který nedávno nadřízení zamítli. Pohyb Jupiteru vytváří přesně takové podmínky, jaké potřebujete. Aktivně se projevíte ve společenském životě. Budete hnacím motorem zábavy.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Ten, kdo vás dnes podcení, bude brzy velice překvapen. Nespěchejte s většími investicemi, peníze se vám hodí do nadějného obchodu s přítelem. Názor na nového partnera dospívající dcery nebo syna si nechte raději pro sebe.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nebudete zrovna pracovití a systematičtí. Hora povinností před vámi zřejmě povyroste. Nemyslete si, že vás kolegové a nadřízení po očku nesledují. Někteří se jen třesou, aby vás shodili. Pozor, abyste si nešlapali po kariéře.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Přinuceni okolnostmi se rozhodnete trochu šetřit. Dostanete nabídku na výhodnou koupi, kterou po rozumné úvaze odmítnete. Představa, že se musíte omezit, nikoho v rodině nenadchne. Přesto nic nevzdáte a zavedete tvrdý režim.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Přiznat pravdu, bude v jisté situaci vyžadovat obrovskou odvahu. Není vůbec jisté, že ji najdete. Ve vztazích s okolím by však bylo mimořádně žádoucí ukázat víc dobré vůle. Někteří lidé vás začínají po straně ostře kritizovat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Radost vám udělá vývoj finanční situace. Hodně si pomůžete odvážným a riskantním krokem. V práci i doma se odmítnete podřídit autoritám. Lichotky opačného pohlaví by vám však mohly natolik poplést hlavu, že uděláte hloupost.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vaše poslední úspěchy vzbudily závist mnoha slabších jedinců. Dost vás to otráví, ale poradíte si s tím. Pokud si myslíte, že máte nějaké problémy, pak vás rozhovor s přítelem přesvědčí, že jiní jich mají daleko víc.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Máte-li někomu za zlé jeho trucování, potrestá ho za vás dynamický pohyb Saturnu. Díky jeho působení se mnozí lidé stanou přístupnější otevřené diskusi a logickým argumentům. Dokončíte úkol, který pokazí nafoukaný kolega.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Vřelost milovaného idolu naplní vaše srdce odvahou, průbojností a podnikavostí. Existují všechny předpoklady k tomu, abyste se odhodlali k překročení zatím příliš vysokého prahu a udělali něco, co dosud bylo nad vaše síly.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Spokojeni budete s výsledkem jednání na úřadech a odkládané návštěvy lékaře. Díky rafinovanému nápadu se vymotáte z bludného kruhu rozpaků a získáte si sympatie nového idolu, který zatím odolával vašim svodům.  

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Bez zbytečného tápání hned pochopíte, co je pro vás dobré a co nikoli. K diskusi, která se rozhoří ve vaší blízkosti si zachováte okázalý odstup. Řeknete si svoje a tím to pro vás skončí. Jiní už tak chytří a předvídaví nebudou.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Doma vás čeká rozhovor na téma tenčících se rodinných financí. Je to sice smutné, ale je třeba s tím něco dělat. S chytrým nápadem mohou přijít starší děti. Chcete-li se vyhnout hádce, je nutné předstírat, že určité věci nevidíte a neslyšíte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám