Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 6. března 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hloupí a moudří jsou neškodní, škodliví jsou jen polohloupí a polomoudří

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Jupiter naznačuje možnou změnu v profesionální kariéře. Dostanete šanci vyhoupnout se do vyšší ligy. Snažte se vycházet se spolupracovníky. Jednejte diplomaticky, nikoho zbytečně nekritizujte a nehoňte do práce.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Rodina bude dost náročná a donutí vás k těžkému rozhodnutí. Jeho následky však ponesete sami. Na druhou stranu budete v partnerových očích, přinejmenším na několik dní, skutečnou autoritou. Auto odstavte do garáže.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nevyvolávejte zlé duchy, zbavte se vzpomínek na klopýtnutí z minulých dnů.  Venuše slibuje zlepšení vašeho zdravotního stavu. Příliv energie může vyvolat i milostné vzplanutí.  V některých případech hodně předčasné.  

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pocítíte malé zlepšení finanční situace. Investovat se vyplatí někde dál od domova. Planety naznačují, že k majetku můžete překvapivě přijít i v zahraničí. Nebojte se trochu riskovat. Tentokráte byste neměli ztratit ani halíř.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Všechny nové nápady vám přinesou bohaté ovoce. Problémy budete mít s některými lidmi kolem sebe. Úspěch vám přeje s bídou jeden, možná dva. Odstraníte nedorozumění v rodině, ale půjde to hodně ztuha.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pokud dnes někomu odmítnete půjčit peníze, vyslechnete pár ošklivých slov. Nemusí jít o žádnou velkou částku. Zato v lásce se vám bude dařit, jako již dlouho ne. Můžete se těšit na mimořádně hezké chvíle.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Příslovečnou kapku štěstíčka nebudete mít jen ve hře, ale i při dalších různých příležitostech. Změna k lepšímu potěší zejména podnikatele a živnostníky. V práci šikovně sáhnete po starém nápadu, pasujícím do nové situace.  

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pomůžete známému, který se, ne vlastní vinou, dostal do maléru. Partner vám to může rozmlouvat, ale budete trvat na svém. Pozor, abyste se v honbě za kariérou a penězi, více či méně nechtěně, nedotkli něčích citů. 

STŘELEC   23.11. – 21.12.

V novém prostředí moc nemluvte, raději jen pozorně naslouchejte. Ve vztahu k rodině si můžete dovolit trochu sobectví. Kvůli starostem s dětmi a partnerem, nemáte skoro vůbec žádný čas pro sebe.  Nehlaďte toulavé psy. 

KOZOROH    22.12. – 20.1.

Ve snaze pomoci druhým, si můžete přidělat nežádoucí starosti. Nejlepší bude nevměšovat se do cizích záležitostí a hledět si svého. V práci seďte tiše a cestou domů se nikde nezdržujte. Nezavádějte novoty v  milostných vztazích.

VODNÁŘ    21.1. – 20.2.

Dobrý den k rozhodnutí o koupi drahých věcí. Neodkládejte to, jinak se vám ušetřené peníze rozplynou jako pára nad hrncem. Nepočítejte s pomocí kolegů při plnění povinností. Také se chtějí vytáhnout před nadřízenými. 

RYBY     21.2. – 20.3.

Pokud plánujete větší investici, dobře si spočítejte, jestli na to máte a zda se vám to vyplatí. Půjčka v bance je sice zárukou zisku, ale hlavně pro banku. Ironické poznámky vyvolá vaše nadbíhání zadané osobě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám