Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 3. dubna 2013

Novinky, sojka

Lepší moudrý blázen než bláznivý mudrc

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Jste krůček od naplnění tajného snu. Přesně ono to nebude, ale i tak dostanete mnohem víc, než jste ještě před týdnem či včera mohli doufat. Mars vám pomůže začít s realizací ambiciózních profesionálních plánů.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vzhledem k vaší finanční situaci, se budete muset rozloučit s nadějí, že využijete příležitosti výhodně koupit poměrně drahou věc. Náhodné setkání s bývalým spolužákem nebo kolegou nemůžete odbýt několika větami.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nebude těžké vás vyprovokovat k nějakému hloupému kroku nebo sázce. Držte se zpátky a naslouchejte radám osvědčených přátel a kolegů. Máte špatný odhad a projeví se u vás silný sklon k hazardnímu jednání.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Přijde vás požádat o přímluvu někdo, kdo si to rozhodně nezaslouží. Nechoďte kolem horké kaše a sdělte mu své rozhodnutí rovnou. Ještě by se na vás odvolával bez vašeho vědomí. Mohla by vás trápit migréna a svalová horečka.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Na nic nespěchejte, zvolněte tempo a vychutnávejte si i drobné radosti. Hrozí vám zbytečné stresy.  Pokud máte někoho, kdo netrpělivě čeká na vaše zavolání, zvedněte během dne telefon a srdečně ho pozvěte na schůzku.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Rozepře se šéfem jsou rituálem, kterému se nevyhnete. Napomůže to vyjasnění některých sporných otázek a zase budete mít chvíli klid. Spíše si hlídejte kolegy, kteří by chtěli zneužít situace a úmyslně vás očernit.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Dnes se vás pokusí koupit konkurence nebo získat na svoji stranu vychytralý klient. Musíte se mít na pozoru, abyste neudělali chybný krok. Jakékoli zaváhání se vám vymstí. Postihnou vás problémy s vlastní závistí a žárlivostí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Právem se vás dotkne nedostatek uznání a vděku někoho, komu pomůžete. Nemá smysl se tím zabývat, tak už to na světě chodí. Směle změňte účes a kupte si něco nového na sebe. Váš vkus vás opět nezklame.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Náladu vám pokazí nemilá příhoda. Je na vás, jak rychle se otřepete a dokážete na ni zapomenout. V zásadě nepůjde o nic důležitého. Bylo by však dobré vyjít vstříc šéfovi a zůstat v práci o něco déle. Partner to pochopí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nezapomeňte na povinnost, kterou stále odkládáte. Jste sami proti sobě, pokud se dokážete přinutit k větší aktivitě, nemine vás pozoruhodná odměna. Nepřeceňujte možnosti partnera a přátel, nechtějte od nich nemožné.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Milostný románek s někým z vaší firmy, to opravdu není to nejlepší, co byste dnes mohli udělat. Připravte se na spoustu pomluv a intrik. Neodkládejte návštěvu na úřadech. S pomocí Uranu byste mohli pohnout se složitými záležitostmi.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nechvalte někoho, kdo si to nezaslouží. Ještě by vám uvěřil a dál dělal hlouposti.  Děti nebo partner zatouží po věci, která vysoko překračuje vaše finanční možnosti. Pokud však budou trvat na svém, nějak to zařídíte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám