Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 27. února 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Práce se bojí odhodlaného člověka

Článek

BERAN  ( 21.3. – 20.4.)

Čeká vás zajímavé setkání, které změní váš názor na jednu neodvratnou změnu. Objeví se rovněž možnost získat novou práci. Znamenalo by to však nutnost časově náročného dojíždění. Radost vám udělají děti.

BÝK   ( 21.4. – 21.5.)

Zvýšená vitalita a intelektuální forma vám umožní dokončit táhnoucí se záležitost. V některých případech se nevyhnete sporu s přítelem nebo starším příbuzným. Pohovory, zkoušky a konkurzy pro vás budou jen nudnou povinností.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dostanete pozvání na schůzku, do divadla nebo jinou zajímavou akci. Nebylo by divu, kdybyste práci odstavili na vedlejší kolej. Mějte v pořádku všechny doklady, kontrola může mít podobu šéfa, berního úředníka nebo dopravního policisty.  

RAK  ( 22.6. – 22.7.)

Nejvíce času a energie posvětíte nákupům.  Budete si chtít doplnit šatník. Zdá se, že vám to pořádně provětrá peněženku. Novou výzvu představuje pověření náročným úkolem v práci. Můžete si nadlouho upevnit pozici.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Někomu se líbíte a už delší dobu vás se zalíbením sleduje. Chybí mu však odvaha, aby vás oslovil.  Rozhlédněte se kolem a trochu mu pomožte. Možná pro vás bude malý románek vítaným rozptýlením. Potřebujete přijít na jiné myšlenky.

PANNA  ( 23.8. – 22.9.)

Na nervy vám zabrnká návštěva na úřadech. Tváří v tvář příkladnému byrokratovi nebude snadné zůstat nad věcí. Nic jiného vám však nezbývá, hlavou zeď neprorazíte. Zklidníte se večer u vybrané, bohaté večeře.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vypořádáte se s něčím, co vás pěkně štvalo. Pozor, abyste to hned nešli někam oslavovat. Po vystřízlivění by byla vaše radost poloviční. Dlouhou diskusi v rodině může vyvolat večerní telefonát. Před půlnocí neusnete.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pocítíte velkou únavu a jen těžko se soustředíte na povinnosti. Bude lepší jít se projít nebo se na chvíli natáhnout. Budete-li se přemáhat, naděláte spoustu chyb. Nesedejte za volant v pozdních večerních hodinách.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nemá smysl se stavět proti chystaným změnám. Jsou nezvratné a jenom na sebe zbytečně upozorňujete.  Nálepky konzervativce byste se zbavovali jen velice těžko. Je rozumnější všemu se postupně přizpůsobit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Někdo, koho dnes potkáte, se vám zalíbí na první pohled. Nemusíte ho hned začít uhánět. Při druhém, podrobnějším pohledu zjistíte, že jste měli vlčí mlhu. Práce vás bude natolik nudit, že si začnete hledat jinou.  

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

V manželských svazcích počítejte s drobnými konflikty, týkajícími se zdánlivých prkotin. Luna radí držet se zpátky. Hlavně nedovolte, aby se mezi vás pletli příbuzní. Zmařilo by to šanci na noční usmíření v lůžku.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Negativní vliv Neptunu ohrožuje vaše přátelství s jistou osobou. Nevěřte všemu, co vám o ní někdo napovídá. Spolehněte se na své dosavadní zkušenosti. Uděláte důležitý krok k zabezpečení svého majetku a rodiny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám