Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 20. února 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Snášej vše trpělivě, jestli nemůžeš i vesele

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Partner vás může šokovat, ale určitě ho znáte natolik, abyste nebrali všechno doslova. Budete-li nad věcí a dokážete ho pochválit, ocitne se v sedmém nebi. Nespouštějte přístroje, které neznáte, buď je poškodíte, nebo ještě hůře, ublížíte si.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Když už byste měli někomu věřit, ať vám to dá písemně. Narazíte dnes na různé lidi, a dráha Saturnu věští nejedno nemilé překvapení. Nebudete-li vědět co si myslet o aktivitě svých dětí, prostě mlčte. Je třeba získat čas.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Leckterý kolega by se rád vyšvihnul výše, třeba i po vašich zádech. Počítejte s tím a snažte se neudělat chybu. Nedejte se vyprovokovat lichotkami či ambiciózními představami. Váš miláček vás chce mít večer doma, nic si neplánujte.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Díky intuici znásobené vibracemi Uranu odhalíte pletichy namířené proti své osobě. Vaše odpověď bude okamžitá a pořádně tvrdá. Na úřadech objevíte známého, který by vám mohl být v nouzi dobrý. Bolesti kotníků a kolen jsou známkou únavy.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Někdo ve vašem okolí zase změní názor. Přitom vám bude chtít namluvit, že tím, kdo se mýlí, jste jenom vy. Podobným dohadům můžete předejít zvýšenou rázností a důsledností. Jednoduše řečeno, s nikým se moc nemazlete.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Vaši nervovou soustavu bombardují vibrace Marsu. Budete mít co dělat, abyste nevybuchli a nejednali příliš agresivně. Důvodů se jistě najde dost. Mohli byste si však ublížit a ztratit sympatie lidí, kteří vás mají opravdu rádi.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Objeví se známý, který udělal krok, kterého lituje a myslí si, že byste mu mohli pomoci. Zvažte, co mu odpovědět, nebude to zase tak snadné. Poněkud deprimující může být pohled na stav rodinné pokladny. Je čas začít šetřit.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nepřehánějte to s prací, alespoň občas zvedněte oči a rozhlédněte se kolem sebe. Zajímá se o vás sympatická osůbka opačného pohlaví. Kdybyste ji pozvali na schůzku, neřekne ne. Před hrozící pokutou vás uchrání hbitý jazyk.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Neprovokujte šéfy a učitele příliš vysokým sebevědomím. Pokud se opravdu naštvou, snadno vám dokážou, že patříte k nejslabším. Půjdete-li sportovat, budete ozdobou kurtu, tělocvičny i hřiště. Povede se vám všechno, na co sáhnete.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nedejte se zmást naivním výrazem a hranou neznalostí klientů, obchodních partnerů či soků v lásce. Ve snaze vás doběhnout a za každou cenu se vás zbavit, vyzkoušejí všechny zbraně. Pozor na projevy lakoty a chamtivosti.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Při plnění pracovních úkolů nebo jiných běžných činnostech, poznáte velmi milého člověka. Postavení planet nasvědčuje tomu, že se stanete přinejmenším dobrými přáteli. Opatrně s novými nápady, chybí vám větší smysl pro realitu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Neuspěchejte jednání a schůzky. Nesnažte se za každou cenu dokončit je před polednem. Přestávka na kávu nebo na oběd vám naznačí, jak na tom jste, kam až můžete zajít. Existuje příhodná aura, k uskutečnění vašich plánů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám