Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 17. dubna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spokojenost je lepší nežli bohatství

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nemyslete si, že když v supermarketu jen nahlédnete do dveří, nic neutratíte.  Necháte tam všechno, co budete mít v peněžence.  Partner a děti prokážou velkou vynalézavost. Planety radí uvážlivě zacházet s penězi a hlavně šetřit.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

V práci zapanuje zmatek a shon. Opřete se o vibrace Marsu a zachováte si jistý nadhled. Určitě také nedovolíte, aby se po vás někdo vozil, nebo vás dokonce šikanoval. Jste-li sami, čeká vás večer osudové setkání se strhujícími idolem.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Chcete-li udělat něco pro své zdraví, choďte více pěšky. Nemusíte všude jezdit autem, zvláště když nelze vyloučit drobnou kolizi se začínajícím řidičem.  Usmíříte se s partnerem, který vám ještě včera něco hořce vyčítal.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Držte si od těla vlezlé a snaživé kolegy, nedovolte jim, aby se pletli do vašich záležitostí. Potěší vás dobrá fyzická forma, a zmírnění některých posledních zdravotních problémů. Objevíte dávno hledané dopisy a listiny.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Chcete-li dosáhnout rychlého zlepšení finanční situace, musíte přijmout vedlejší zaměstnání. Jednu zajímavou nabídku dnes dostanete. S vaším nadáním byste ji jistě dokázali patřičně využít. Dávejte si pozor na to, co říkáte před dětmi.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Zklame vás kolega, na kterého jste spoléhali.  Nezbude vám nic jiného, než jistý náročný úkol dokončit sami. O to větší však získáte odměnu a uznání. Úzkostlivě dodržujte předpisy a nařízení, nějaké chytračení vám nevyjde.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Respektujte partnerovu náladu, nevnucujte mu něco, o co nemá zájem. Trpělivě čekejte, až ho opustí zlost. Sledujte aktivitu a výroky nadřízených, vyčtete z nich ledacos o nadcházejícím dění ve firmě. Nedejte se zaskočit nepřízní počasí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Jistá osoba přijde s nápadem, který nemyslí tak docela vážně. Je na vás, abyste jí neskočili na špek. Vyslechněte ji, ale svůj názor si ponechte pro sebe. Citově labilnější budete v milostných vztazích, hned se vás všechno dotkne.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nadějný obrat zaznamenáte v úsilí při hledání nového místa nebo bytu. Dostanete tip, který vám měl při troše šikovnosti vyjít. Nebojte se pochválit sami sebe a podtrhnout své přednosti. O vlásek uniknete pokutě za černou jízdu a překročení rychlosti.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Dozvíte se něco, co jste neměli vědět. Díky Merkuru zachováte chladný, nezúčastněný výraz a ulevíte si až doma. Obratně si poradíte s nějakou technickou novinkou v práci i doma. Někdo se přizná, že vám nevěřil.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Planetární konstelace naznačuje některé nové problémy. Všechno co budete dělat, je nutné předem pečlivě promyslet. Ani se nenadějete a uděláte zbytečnou chybu. Nebojte se poradit s mladšími kolegy a dospívajícími dětmi.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Dostanete velice lákavé pozvání na randíčko s někým, kdo o vás již delší dobu projevuje zájem. Pokud je vám sympatický, nedělejte drahoty, mohli byste ho ztratit.  Neodkládejte nadějnou investici, nemalujte zbytečně čerty na zeď.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám