Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 14. ledna 2014

Novinky, sojka

Čas je vynikající učitel, ale bohužel zabijí své žáky

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Stačí se zmínit, že ve firmě byl nezvyklý klid a partner vám hned nějakou práci najde. Dilema vám způsobí zvýšená chuť k jídlu, hlavně na sladké. Nejhorší to bude večer a těsně před spaním. Vaše postava je v ohrožení.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vnímavě odeberete vibrace Venuše, což vám umožní proniknout do myšlení řady lidí. Okolí budete šokovat tím, že mnohé uděláte ještě předtím, než vás šéf, partner nebo i cizí člověk o něco požádají. Navíc budete vstřícní.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Jste-li zamilovaní, uděláte své lásce pomyšlení. Lhostejní budete k posměškům okolí a ochotně přistoupíte na všechno, s čím přijde. V pozadí však nenápadně doutná hrozba, že si váš idol na něco takového rád zvykne.  

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Využijete příležitosti a rozšíříte spolupráci s jistými lidmi. O svůj podíl na konečném výsledku se nemusíte bát. Jisté je, že sami byste uspěli jen těžko. Neprodlužujte příjemné posezení s přáteli. Doma bude dusno.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Negativní vibrace Marsu způsobí, že budete hodně podráždění. Byla by škoda přestat se ovládat. Máte reálnou šanci udělat mílový krok na cestě k profesionální kariéře. Zvýšenou aktivitou vytřete zrak kritikům a nepřátelům.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Vliv planet na vaše záležitosti není nejhorší. Budete však muset omezit nároky a projevit více skromnosti. Snadno popudíte lidi v okolí. V lásce je třeba prokázat trpělivost. Partnerova náladovost bude na hranici toho, co se dá vydržet.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Povalí se na vás jedna povinnost za druhou. Nic extra, ale zaberou vám spoustu času. Neptun se obává, že vás to pořádně vysílí. Nepřidá vám ani to, že odmítnete uposlechnout dobře míněné rady rodičů nebo přátel.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Chce to připomenout si jistou událost z minulého dne. Jen tak se vyhnete nepříjemnosti, která se na vás řítí. Nereagujte útěkem od odpovědnosti. Vážně by to poškodilo vaše zájmy. S důležitým krokem rozhodně neotálejte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Uvítáte pozvání do společnosti. Zpočátku budete mít trému, ale až rozvážete, nebudete vědět, kdy se vrátit domů. Náladu vám mohou zkazit potíže se zuby nebo se žlučníkem. Větší vliv než jindy na vás má tlak a počasí.  

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Peníze potřebné na uskutečnění jedné vaší představy jsou na cestě. Dokážete se zmobilizovat a naleznete vtipný způsob, jak na to. Napomůže tomu skutečnost, že dostanete se do jiného prostředí, mezi jiné lidi.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vaši ješitnost polechtá uznání nadřízených i konkurence. S novou dávkou oprávněného sebevědomí zvládnete i dříve zdánlivě nezvládnutelné věci. Nápad zrušit starý slib není nejlepší. Jistou osobu byste citelně zklamali

Vaši ješitnost polechtá uznání nadřízených i konkurence. S novou dávkou oprávněného sebevědomí zvládnete i dříve zdánlivě nezvládnutelné věci. Nápad zrušit starý slib není nejlepší. Jistou osobu byste citelně zklamali

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Opakovaně se ukáže, že nevhodná skromnost brzdí váš rozlet. Více sebevědomí, srdečnosti a vtipu, to jsou klíče k úspěchu jak v zaměstnání, tak v lásce. Je tady však hrozba špatného odhadu situace. Týká se to hlavně pracovníků úřadů a institucí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám