Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 13. března 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kde tě rádi vidí, tam choď zřídka, a kde neradi, tam nikdy

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Po ránu žádná radost, kam oko dohlédne samá práce, nudná jednání a užvaněné schůzky. Nebylo by divu, kdybyste začali hledat alespoň malé rozptýlení. Mohl by jím být flirt s kolegou nebo klientkou. Ten však skrývá jisté nebezpečí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Využijete něčí nerozhodnosti a uděláte hezky dlouhý krok směrem k urychlení kariéry nebo výhodnému obchodu. Tíživé sentimentality a přehnané ohleduplnosti vás zbaví vibrace Neptunu.  Cestou z práce si hlídejte peněženku.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dostanete šanci napravit nedávnou chybu. Nezaváháte a plně jí využijete. Pozorně si všímejte vztahů mezi osobami, se kterými se denně stýkáte. Cokoli řeknete o jednom, dozví se hned i druhý. Obviní vás z pletichaření.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

O ničem důležitém nerozhodujte na základě jedné, náhodné informace. Skoro s jistotou šlápnete vedle a jistá osoba se bude tvrdě dožadovat vysvětlení. Život vám bude komplikovat podrážděnost a vnitřní nejistota.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nedělejte si plány do vzdálené budoucnosti, spousta věcí se už dnes změní. Někteří lidé vás překvapí změnou postojů. Budete se muset rozloučit s někým, s kým jste počítali. Luna s Marsem zamíchají s vašimi financemi.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Venuše slibuje oživení v citových vztazích. Dnešek bude ve znamení podařených flirtů a románků.  Opačné pohlaví neodolatelně přitahujete originálními názory a nevtíravým jednáním. Těžkou práci za vás odvedou jiní.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Neodcházejte od rozdělané práce, nevzdalujte se z dílny, obchodu a kanceláře. V nejméně vhodnou chvíli se objeví šéf a bude moc a moc zlý. Máte-li s ním nevyřízené účty, pokusí se vás nejdříve pomluvit a potom vyhodit.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Není vhodná doba k tomu, abyste ostentativně pohrdali radami starší generace. Máte sklon trvat na svém a jít hlavou proti zdi. Těžce na to doplatíte. Pozor na to, komu dáte své sympatie. Vysnili jste si nereálný ideál.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Více dosáhnete jen spoluprací s kolegy a přáteli, sami budete spíše ve vleku událostí.  Jupiter přeje vašim společenským kontaktům a komunikaci s lidmi. Podmínkou je, že nikomu nebudete předčasně dávat nálepku.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Najde se někdo, kdo vás nespravedlivě napadne a podrobí subjektivní kritice. Je na vás, jak zareagujete, ale rozhodně byste ho neměli nechat mluvit dlouho. Neberte na lehkou váhu signály, které vysílá váš organismus.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Snadno vzbudíte zájem o svoji osobu u opačného pohlaví.  Disponujete kouzlem, kterého byste měli patřičně využít.  Kvapem se sblížíte i s dříve nedosažitelným ideálem. Podaří se vám konkretizovat podmínky výhodné smlouvy.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nemluvte stále jen o sobě. Naslouchejte více tomu, co říkají lidé ve vašem okolí. Hrozí vám, že vás nejen přítel či kolega, ale i partner obviní ze sobectví. Večer se dozvíte věcí, ze kterých  vám půjde hlava kolem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám