Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 10. dubna 2018

Novinky, sojka

Nejhorší stud je stud za šetrnost a chudobu

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nedávejte najevo své skutečné city k jistému člověku. Tak jako tak, přímému kontaktu se nevyhnete, proč si dělat zbytečné potíže předem. Týká se to zejména pracovních setkání a návštěv na úřadech. Ozve se osoba, po které tajně pokukujete.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Potměšilý chytrák, na kterého máte svůj názor, znovu usilovně přemýšlí, jak vám vyfouknout nadějnou šanci. Na takt a jemnou hru se slovy zapomeňte. Čím hrozivější bude váš hlas a výraz, tím rychleji pochopí, že s vámi nejsou žerty.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dozvíte se podrobnosti o cíli nějaké vaší cesty. Budete trochu zklamaní, měli jste představu něčeho většího a teď tohle. Dostanete se do sporu s někým, komu platíte velké peníze a téměř nic za ně nedostáváte. Při jízdě vozem se dívejte i za sebe a do stran.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Dělejte si své a ignorujte kritiku a posměšky na adresu údajně odcházejícího šéfa. Kdo ví, jak to všechno doopravdy je. Nejeden vedoucí se druhý den vrátil nebo byl dokonce povýšen. Potěší vás důkaz vysoké inteligence a šikovnosti dospívajících dětí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Konečně zaregistrujete, že zatímco dřete, kolegové se vypařili a někde si užívají. Uklidní vás až nadřízení, kteří vaši snahu ocení menší finanční částkou. Hlavně se nesnažte někoho krýt. Významné změny věští Jupiter.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nebývalá výřečnost vám umožní zlomit neústupného šéfa, partnera či úředníka. Konečně ho donutíte k větší povolnosti. Naskytne-li se vám výhodná koupě, příliš neotálejte. Odpoledne nebo večer se pobavíte na účet neoblíbeného souseda.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Napadne vás pár skutečně pádných argumentů, s jejichž pomocí snadno prosadíte své představy. Nemůžete si však dovolit žádnou útlocitnost a sentimentalitu. Dojde k bouřlivé hádce, ze které vyjdete jako jasní vítězové.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Jednání, od kterého jste si tolik slibovali, se zřejmě neuskuteční. Neberte to jako tragédii nebo spiknutí.  Příčinou je nepříznivé postavení planet, zejména Saturnu. Obraťte pozornost na rodinu, zejména dospívající děti.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Úkoly v zaměstnání zvládnete v rekordním čase, takže vám zbude pár chvil i na vyřízení soukromých záležitostí. Při troše štěstí brzy zmizíte, aniž to kdokoli zaregistruje. Člověka, na kterém vyžadujete malou přímluvu, zlomíte originálním dárkem.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nesnažte se pomáhat někomu, kdo o to nestojí. Naopak, Luna s Marsem radí se jich nevšímat. Jsou problémy, se kterými si musí člověk poradit sám. Pozor na potíže související s cestováním. Otrávit vás může porucha, zpoždění i komisní policista.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nápad, se kterým přijde známý, by se dal realizovat, ale to byste museli mít víc odvahy a drzosti. Ani jedno, ani druhé však nepřichází v úvahu. Nespoléhejte na sliby lidí, kteří pro vás ještě nikdy nic neudělali. Váš optimismus je přehnaný.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

O novém zaměstnání začne u vás doma mluvit partner nebo rodiče. Nedejte se mýlit, nepůjde o ně, ale o vás. Pokusí se vám naznačit, že jinde byste si mohli polepšit. Pokud nejste spokojení, musíte brát jejich názor vážně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám