Hlavní obsah

Horoskopy na středu 4. dubna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejčilejším zlem na světě je pomluva

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dovtípíte se, že osoba, která má rozhodnout o vaší žádosti se úmyslně vyhýbá konečnému verdiktu. Marně byste ji také někde sháněli a hledali. Bude třeba přitvrdit a vymyslet lepší způsob, jak se jí dostat na kobylku.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Dramatický průběh bude mít vaše cesta a pobyt ve vzdáleném místě.  Najde se člověk, který překroutí všechno, co řeknete a nezastaví se ani před drzou lží. Na dosah ruky máte realizaci romantické představy, kterou skrýváte v srdci.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Rozpaky ve vás vzbudí návštěva, na které jste se měli dozvědět něco důležitého. Rodiče dospívajících dětí by měli uvažovat o jejich budoucnosti. Potřebují pomoc a radu. Venuše vám pomůže získat si jejich důvěru.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Neptun se Saturnem přinášejí nějakou nepříjemnost. Jejich vibrace negativně ovlivňují váš správný odhad a oslabují vaši intuici. Snadno byste se mohli dopustit hrubého omylu. Na obzoru jsou nečekaná vydání.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pokusíte se vrátit k rozhovoru, při kterém jste nedávno někoho nespravedlivě napadli. Neradi, ale čestně si přiznáte, že měl nepříjemnou pravdu. Máte šanci získat věc, po které už dlouho toužíte. Hodně vám přitom nahraje náhoda.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Náročné zkoušce bude vystavena vaše schopnost držet jazyk za zuby. Nedopusťte, aby vás vaši oponenti vtáhli do diskuse, která vám osobně stejně nic nepřinese, a jen si naděláte mezi lidmi zle. Problémy, které na vás čekají, se dají překonat.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Odvážně se přehoupnete přes potíže spojené s rozhovorem o penězích. Někdo by se totiž rád obohatil na váš účet. Luna s Jupiterem svádí k lehkomyslnosti a nestřídmosti. Kritické chvíle přijdou ve chvíli, kdybyste se měli chovat skromně.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dostane se vám jistého uznání a odměny. Potěšit by to mohlo zejména umělecké pracovníky a sportovce. Vaše výkony dosáhnou kvality, kterou nemohou přehlížet a zpochybňovat ani vaši nepřátelé a konkurence.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Saturn s Marsem mimořádné úspěchy neslibují, ale jednání, které máte před sebou, odložit nelze. Byli byste sami proti sobě. Riziko pokračujících potíží je příliš velké. Změní se postavení planet a vaše situace se zlepší.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Je třeba dokončit záležitost, do které jste se nedávno pustili. Dnes vám planety přejí, neměli byste narazit na žádnou větší překážku. Nemůžete si dovolit podléhat náladovosti a zejména partnerovým nepříjemným rozmarům.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vyskytne se problém, se kterým si nebudete vědět rady. Požádat o radu člověka, kterého nemáte rádi, se vám nebude chtít, ale je to nezbytné. Zklamání vám připraví rozhovor se známými, kteří se nedávno vyšvihli.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Neúspěšně byste se prali s tendencí nechat všeho, co vás nebaví a nejde podle vašich představ.  Konstelace Marsu s Uranem naznačuje, že uděláte jen dobře, když se nebudete do ničeho nutit. Výsledky by nestály za nic.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám