Hlavní obsah

Horoskopy na středu 28. února 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Malý se raduje, když potká menšího

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nejasná záležitost skončí přesně tak, jak si představujete. Žádný velký prospěch z toho sice nekouká, ale budete zase klidně spát.  Stejně příjemný konec bude mít váš dlouhý rozhovor s partnerem.  Neexistují pro vás ožehavá témata.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Jako šíp vás zasáhne pohled mladší, půvabné osoby opačného pohlaví.  Nezískáte klid, dokud si s ní nepromluvíte někde o samotě.  Výsledek nemusí být nijak oslnivý. Nedělejte si proto žádné velké nereálné naděje.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Budete v pěkně bojovné náladě, běda tomu, kdo vás chtěl zlobit a provokovat. Nehodláte se s nikým mazlit, lhostejno jestli půjde o nadřízené nebo někoho z rodiny. Mars s Venuší varují před neuváženými výroky a agresivitou.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nemusí být vždycky po vašem. Kontrolujte své reakce, nechovejte se sobecky. Fakt, že se vám to, co navrhuje rodina, nezdá příliš zábavné, není vůbec důležité. Děti a partner od vás očekávají dobrou vůli a hlavně vstřícnost.

LEV  ( 23.7. – 22.8.)

Do práce se nepohrnete, ale rádi každému poradíte, jak na ní. Kupodivu to nikomu nedojde a ještě vám budou vděční. Doufejme, že vám to nezůstane. Doma to však raději nezkoušejte. Partner vás zná, toho nedoběhnete. 

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Ranní nedorozumění s jistou osobou může mít nepříjemnou dohru. Zkuste se mu vyhnout tím, že udržíte jazyk za zuby. Konstelace Saturnu s Uranem ujišťuje, že se vám to vyplatí.  Nepokoušejte se poučovat právníky a lékaře.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Šetřete se a nepřeceňujte síly, jinak na vás nemocnice vydělá pěkné peníze. Máte sklon se předvádět a napodobovat mnohem šikovnější přátele a známé. Nespěchejte, vaše chvíle ukázat co umíte, přijde již dnes večer.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pokud plánujete nějaký větší nákup nebo investici, dlouho nepřemýšlejte. Levněji už nebude a peníze se rozkutálí ani se nenadějete. Takovou situaci jste už zažili nejednou a opakovat staré chyby se vám určitě nechce.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Planety hovoří o zajímavé cestě. Jste-li sami, může vyvrcholit vzrušující známostí. Nemusíte však proto jet hned na konec světa, stačí hezké blízké okolí. Doma nenechávejte otevřená okna, zvláště bydlíte-li v přízemí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Uspějete v nějaké soutěži a prorazíte dosavadní smůlu. Všimnou si vás sponzoři či někdo jiný, kdo vám ochotně pomůže nastartovat vaši kariéru. Všechno byste si mohli pokazit nevhodnou skromností a nedostatkem odvahy.

VODNÁŘ  ( 21.1. – 20.2.)

Musíte se ovládnout a vydržet alespoň po nezbytnou dobu s lidmi, které nemáte rádi. Bude se jednat o příliš vážných věcech na to, abyste si mohli dovolit luxus odejít. Bude-li se podávat alkohol, s díky rozhodně odmítněte.

RYBY (  21.2. – 20.3.)

V žádném případě si neberte práci domů, a ani si na večer neplánujte žádné povinnosti. Potřebujete se odreagovat a příležitost se najde. Zavolá vám totiž někdo, kvůli komu byste vstali třeba o půlnoci. Bude to stát za to.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám