Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 3. března 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Některé léky jsou horší než nemoci

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Máte před sebou sympatický den. Atmosféra přeje hlubší sebereflexi, zejména pokud jde o nové známosti a milostné city vůbec. Měli byste vzít partnera a rodinu a alespoň na pár hodin vyrazit do přírody.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nestavte všechno na jednu kartu. Nejste jasnovidci, můžete se šeredně zmýlit. Lepší je smířit se s tím, že nemůžete mít všechno. Pomoc vám nabídne někdo, o kom jste ještě nedávno neměli nejlepší mínění.

BLÍŽENCI  ( 22.5. – 21.6.)

Udělejte si čas na partnera, máte ojedinělou příležitost se dozvědět, co ho trápí. Zdá se, že jste v poslední době věnovali více času práci než rodině. Na turistickém výletu nezapomínejte na vhodné oblečení a dodržování pitného režimu.

RAK ( 22.6. – 22.7 ).

Přátelé vám představí pár zajímavých lidí, se kterými si budete skvěle rozumět. Neodmítejte proto pozvání do společnosti a ukvapeně nesuďte lidi podle jejich prvních slov. Větší zdrženlivost vám neuškodí u stolu. 

LEV  ( 23.7. – 22.8 ).

Neutíkejte před láskou a neoblékejte si na noc tlustou noční košili nebo pyžamo. Zdrženlivost odložte na samé dno šatníku nebo ji zamkněte v koupelně. Z daleka se vyhýbejte hovorům o penězích a nudných povinnostech.

PANNA  ( 23.8. – 22.9.)

Pokud dnes zůstanete s partnerem doma, nevyhnete se hádkám a nervy drásajícím výčitkám. Nepočítejte s tím, že v ložnici to bude lepší. Jistější bude, když si spolu někam vyjdete. Večeře v útulné prostředí udělá zázrak. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vyvarujte se bědování a naříkání, zvláště před opačným pohlavím. Zcela určitě byste přišli o všechny jeho sympatie. Platí to zejména v případech, kdy o přízeň své lásky teprve bojujete. Nejdůležitější je udělat dobrý dojem.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

K tomu, aby se vám vrátilo sebevědomí, úplně postačí nebrat žádný problém smrtelně vážně. Využijte volného času ke svým zálibám, zajděte za přáteli anebo navštivte zajímavé divadelní představení, výstavu či koncert.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Záležitost, která ustrnula na místě, se pohne kupředu. Svoji roli přitom sehraje nová příležitost zajistit si slušný vedlejší příjem. Balzámem na nervy bude odpolední procházka s dětmi nebo vnoučaty. Zkuste se dívat na svět jejich očima.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Jestli se chystáte doma něco spravit a uklízet, nepočítejte s tím, že vám práce půjde od ruky. Uděláte lépe, když nudné úkoly odložte na jiné, všednější dny. Jenom něco pokazíte a navíc se můžete i nepříjemně zranit.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Budete se muset trochu zapřít a respektovat partnerovo rozpoložení. Ani vy nemáte vždycky tu ideální náladu, takže tentokráte je, abyste se obětovali, na vás. Pro jednou by to zase neměl být tak velký problém.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Změna dnešních plánů vám tolik vadit nebude, horší to bude v případě, kdyby váš protějšek naléhal, abyste setkali s někým, koho od srdce nesnášíte. Přes veškerou snahu se s tím nesmíříte a bude to na vás vidět.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám