Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 26. září 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zbytečně žijí lidé, kteří dávají přednost lži před pravdou

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Zdánlivě nevinný flirt či krátká známost, by mohly mnohé zadané jedince svést na scestí. Nebezpečí maléru je dvakrát tak velké v případě, že strávíte prodloužený víkend s přáteli. Bilance chvilkového rozptýlení by vás v konečném součtu vyšla draho.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Díky auře Merkuru dojde k dlouho očekávanému zlomu ve vztazích s tvrdohlavými příbuznými. Svoji roli přitom sehraje i vaše ochota k menším ústupkům a omluvě. Při nákupech v cizině se nedejte zmást pestrou nabídkou.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Máte-li namířeno do vzdálenějšího místa, ověřte si, jestli je v cíli všechno dobře připraveno. Pohyb Luny s Merkurem nabádá k opatrnosti. Jistým problémům se ani tak nevyhnete. Optimisté je vezmou jako výzvu k demonstraci svých schopností.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Rodina vás donutí začít se vážně zabývat problémy vzdáleného příbuzného. Marně budete všem vysvětlovat, že záleží výlučně na něm a že by se měl snažit sám. Moudřejší bude neprotestovat a slíbit všechno, co od vás budou chtít.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Vztek, že se vám jistá věc vymkla z rukou, vystřídá překvapení, že nemusí být tak zle. Hodně vám pomůže Uran. Vyjasníte si nedorozumění s rodiči nebo sourozenci. Určitě je příjemně potěšíte a značnou úlevu poctíte i vy.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Moc se nevyptávejte na věci, o kterých vaši přátelé nechtějí mluvit. Nelze vyloučit, že píchnete do vosího hnízda. Pozor při návštěvě supermarketu, schovejte si účtenku. Saturn nevylučuje, že přinesete domu něco, co půjdete reklamovat.

VÁHY( 23.9. – 23.10.)

Objeví se u vás někdo, kdo vás zbaví smutku a starostí. Pokud žádné nemáte, tím lépe. Dostanete rovněž dobrou zprávu, týkající se známého nebo příbuzného, který si v poslední době vážně stěžoval na nějakou nemoc.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Usměje se na vás štěstí v podobě malé výhry. Na pobyt ve vzdálené cizině to nebude, ale berte to jako důkaz, že vás opouští dosavadní smůla. Na dotazy svých dětí odpovídejte hned, nevymlouvejte se na nedostatek času.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nevěřte slibům a lichotkám, kterými vás zahrne osoba, která by se ráda vetřela do vaší přízně. Štěstí k vám přijde z velké dálky a bude mít podobu štědrého dárce. Mladší ročníky obdrží pozvání na dlouhou cestu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Dozvíte se o změnách, ke kterým dojde v blízkosti vašeho bydliště. Spolu se známými projdete pár obchodních domů, aniž byste nějak zbrkle utráceli. Uděláte si slušný přehled o tom, kde se vyplatí nakupovat, zejména sportovní nářadí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Zkuste si více věřit, vaši sokové překypují sebevědomím. Hrozí vám, že vás přestanou brát vážně. Nehádejte se s partnerem kvůli takovým maličkostem, jako jsou drobné nepořádky a prázdná lednička. Jen aby nebylo hůře.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Jen těžko budete stačit partnerovi překypujícím energií a nápady. Slibnou šancí, jak se vyhnout potížím, je obrátit jeho zájem k něčemu jinému. Více se zajímejte o zdraví rodičů a prarodičů, vaše starostlivost je potěší.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám