Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 25. února 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každá zkáza přichází plíživě

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vstřícně přistoupíte k požadavku změn dnešního programu, se kterými přijdou vaši nejmladší. Pochopíte, že si chtějí užít vaši společnost, což vám nemálo zalichotí. Nevítanou návštěvu slušně poženete od dveří.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Příjemně vás překvapí průběh nějaké dnešní oslavy, párty apod. Budete se bavit a sami také přispějete se svou troškou do mlýna. Domů by bylo jistější a bezpečnější jet taxíkem. Nejen kvůli dopravním kontrolám.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Zarazí vás zlomyslnost člověka, proti kterému jste dosud nic neměli. Berte to tak, že je ve stresu a chvílemi se proto chová dost nepochopitelně. Možná byste ho dokázali přemluvit, aby se vám svěřil se svými starostmi.  

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Během nákupů potkáte bývalého známého, možná souseda, se kterým jste si vždy dobře rozuměli. S velkou pravděpodobností zajdete na kávu nebo na skleničku, hezky si popovídáte a domů se vrátíte později, než jste měli v úmyslu.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Máte-li večer namířeno do kina nebo do divadla, můžete se těšit na nevšední zážitky. Velkým zadostiučiněním pro vás bude nadšení a spokojenost partnera. Pokud jste měli nějaké neshody, budou rázem zapomenuty.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Zamilovaným Luna s Venuší doporučuje pozorně naslouchat partnerovi, a pokud to jen trochu půjde, splnit každé jeho přání. Nemusíte se ničeho obávat, bude se držet při zemi a rozhodně se vynasnaží, aby vás nestresoval.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pozor na ctitele, kterému jde jen o zábavu, v horším případě váš účet. Odolat jeho slibům nebude snadné, ale chvíle slabosti by se vám ošklivě vymstily. Na nohy vás fyzicky postaví pobyt venku, nejlépe při sportu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nebojte se být upřímní, s každým mluvte na rovinu. Partner, případně rodiče to od vás očekávají. Vaše názory je zajímají, hlavu vám neutrhnou. Naopak, prohloubí to váš vztah a napomůže odstranění starých nedorozumění.    

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Jisté překvapení vám chystají rodina nebo kamarádi. Možná se jim to tak docela nevyjde, ale nemůžete se na ně zlobit. Jejich úmysly jsou čestné, prostě by vás rádi potěšili. Bohužel se občas stane, že to nevyjde.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nápad odjet někam, kam se mimo vás nikomu nechce, si ještě jednou nechte projít hlavou. Saturn varuje, že nakonec nebude spokojený nikdo, ani vy. To by už možná bylo lepší zůstat doma u televize nebo na gauči.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vaše improvizační schopnosti a smysl pro humor rostou geometrickou řadou. Máte velkou šanci připravit pro rodinu nebo novou lásku vskutku strhující zážitky. Nepromarněte příležitost udělat na své nejmilejší neskutečný dojem.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Ojedinělý kulinářský zážitek slibuje posezení s přáteli nebo s příbuznými, vyhlášenými pohostinností a dobrou kuchyní. Nezapomeňte jim přinést alespoň malou pozornost, nedejte se zahanbit. Obavy o linii si schovejte na jindy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám