Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 24. února 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo se pyšně natřásá, činí tak jen pro lidi

Článek

BERAN (21.3. – 20.4.)

Kdyby se vám snad něco nepodařilo, půjde o důsledek zbrklosti a přehnaného spěchu. Musíte se zklidnit, potom už vám nic nehrozí. V hovoru s příbuznými nespěchejte s odpovědí na nepříjemné otázky, možná se zklidní. 

BÝK (21.4. – 21.5.)

Luna se Saturnem doporučují využít dnešního dne k návštěvám a oživení společenských kontaktů. Na své okolí máte čarující vliv, všichni se na vás budou smát a zahrnou vás přízní. Výjimkou by mohlo být chování staršího příbuzného.

BLÍŽENCI (22.5. – 21.6.)

Nebudete-li dost opatrní, někoho zbytečně vytočíte. Držte jazyk za zuby a hlavně si odpusťte různé kanadské žertíky. Potkáte známé, kteří vám doporučí mnohem výnosnější místo než máte nyní. Nehledejte za tím podraz.

RAK (22.6. – 22.7.)

Všechny povinnosti musíte stihnout dopoledne. Odpoledne přejí planety lásce a toho musíte pořádně využít. Jste-li sami, je tady šance najít někoho, s kým už byste mohli zůstat nastálo. Pozor na pokuty, nejen za dopravní přestupky.

LEV (23.7. – 22.8.)

Nespravedlivé výpady na vaši adresu nechte bez povšimnutí, Mnohé nasvědčuje tomu, že váš sok či konkurent nakonec spravedlivé odplatě stejně neujde. S největší pravděpodobností ho potrestá někdo za vás. Dopřejete dětem větší volnost. 

PANNA (23.8. – 22.9.)

Ačkoli se dnes s partnerem příliš neshodnete, jakýkoli náznak sporu diplomaticky zažehnáte. Zkuste být méně sobečtí a vyjít mu víc vstříc. Bude vděčný a vaši laskavost vám vrátí. Na chalupě a na horách si užijete přírody.

VÁHY (23.9. – 23.10.)

Vydejte se ven, unikejte ze čtyř stěn. Potřebujete načerpat nové síly a inspiraci. Pozitivní kosmické vibrace pocítíte každým nervem. Dobře se budete cítit ve společnosti dětí. Přivedou vás na jiné, veselejší myšlenky.

ŠTÍR (24.10. – 22.11.)

Nečekaně narazíte na problém, se kterým si nebudete vědět rady. Neváhejte a požádejte někoho o radu. Jistě nechcete kvůli ješitnosti přijít ke škodě.  Asi vám nezbude nic jiného než požádat o pomoc někoho, komu moc nedůvěřujete.

STŘELEC (23.11. – 21.12.)

Budete citliví na aroganci a hloupost. Musíte se však ovládnout a zůstat nad věcí. Jupiter naznačuje, že s tím stejně nic nenaděláte. Starejte se jen o sebe a své záležitosti. Chystáte-li se na večírek, před půlnocí se nevrátíte.

KOZOROH (22.12. – 20.1.)

Stojí za to se trochu namáhat a rozvinout představivost. Mnohem snáze tak vytušíte příležitost, která se vám naskytne. Důležité je vědět, že tato šance potrvá jen velmi krátce. Pokud ji přehlédnete, nebude se dlouho opakovat.

VODNÁŘ (21.1. – 20.2.)

Ochotně a nadšeně se zúčastníte oslav a společenských akcí, neodmítnete žádnou návštěvu. Zřejmě tušíte, že potkáte někoho velmi zajímavého. Můžete navázat jak cenné přátelství, tak si případně příjemně zaflirtovat.

RYBY (21.2. – 20.3.)

Dají o osobě znát některé staré problémy. Neberte je na lehkou váhu a požádejte o pomoc blízkou osobu. V závažných sporech se nebojte použít nejsilnější argumenty. Druhá strana musí pochopit, že na žerty nemáte náladu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám