Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 21. dubna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kývání hlavou není prací mozku

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Budete odpočívat a užívat si v podvečerních hodinách obletováni opačným pohlavím. Kdybyste se snad náhodou pustili do nějaké práce, od ruky vám moc nepůjde. Zkuste se raději vydat někam s přáteli a rodinou.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Zastanete se cizího člověka, který se dostane do problémů.  Mars vám dodá energii a odvahu k několika dalším energickým činům. Dostanete i pár dobrých nápadů, které vám pomohou vydělat slušné peníze.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Na to, že se vedle vás objevil někdo, kdo vám hodlá škodit, vás upozorní Jupiter. Nejlepší bude zachovat kamennou tvář a čekat, jak se věci vyvinou. Zamilovaní se dostanou opět o krůček blíže k svému cíli.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Jakmile pocítíte, že chcete být sami, nedělejte si násilí a najděte si tichý koutek. Venuše s Merkurem vás budou inspirovat k originálním myšlenkám. Naléhavý telefonát příbuzných berte s rezervou, nejste na klíček.  

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nehaňte partnerovo dílo. Dojde k zbytečnému konfliktu, který vám oběma pokazí den. Překvapení na vás čeká někde dále od domova. Nebuďte líní a neseďte doma, tam se budete jen strašně nudit a vymýšlet hlouposti.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Na popud přátel se rozhodnete udělat něco pro krásu a zdraví. Půjdete si někam zacvičit a proběhnout se, odmítnete kaloricky příliš bohatý oběd či večeři. Nedivte se partnerovým zkoumavým pohledům, bude mu to podezřelé.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nemáte náladu na spory a špičkování, takže vás okamžitě rozladí jakákoli nejapná cizí poznámka. Bude proto rozumné předem se vyhnout lidem, kteří vám zrovna nesedí a od kterých se ničeho dobrého nedočkáte.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Velmi dobrý dojem vyvoláte ve společnosti. Neodmítejte proto pozvání na návštěvu, párty a různé oslavy. Blýsknete se vtipem a vybraným chováním. Pokusí se s vámi flirtovat zadaná osoba. Toužíte-li po dobrodružství, máte ho mít.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dostanete tip, kde nebo u koho levně koupit věc, kterou byste potřebovali, ale zdá se vám moc drahá. Povolnější bude k takové investici i partner. Pozor na malé lži v milostných vztazích. Ohroženy jsou zvláště mladé známosti.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Neříkejte předem ne, když pořádně nevíte, o co vlastně jde. Dočkali byste se nepříjemného zklamání. Problémy vás čekají při návratu domů z výletu a oslav. Nakonec je zvládnete, ale ztratíte dost času. Pamatujte, nemáte ho nazbyt.

VODNÁŘ ( 22.1. – 20.2.)

Návštěva jisté osoby, nejspíše z příbuzenstva, neproběhne ani zdaleka v takovém poklidu, jak jste si představovali. Bude se vám neomaleně vměšovat do vašich soukromých záležitostí a hledat chyby na vás nebo na partnerovi.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Správně odhadnete moment, ve kterém bude nejlepší zmínit se kamarádům o svých problémech. Rádi a ochotně vám vyjdou vstříc. Hodláte-li jít večer nakupovat, neberte si velkou tašku. Naplníte ji hloupými zbytečnostmi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám