Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 2. srpna 2014

Novinky, sojka

Na živém se vše zahojí

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Máte před sebou hodiny vyplněné aktivní činností, především her s dětmi a sportem. Buďte opatrní, nežeňte se bezhlavě za vítězstvím, nepředvádějte se. Určitě se nechcete zranit. Nesmíte polevit v pozornosti při jízdě vozem, zejména za šera.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

K vyřešení problémů, které jsou před vámi, je nutné pořádně rozhýbat všechny mozkové závity. Jisté však je, že nezklamete a se vším si poradíte. Obratně využijete své vzácné schopnosti komunikovat i s naprostými hlupáky.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Víkend přeje cestování a návštěvám. Mohli byste zajet k příbuzným, které jste dlouho neviděli nebo se vydat na delší výlet. Potřebuje načerpat energii a zbavit se pesimistických myšlenek. Dostanete příležitost splnit si starý sen.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Soused přijde s nápadem, který vás dost vyděsí.  Je na vás, abyste mu ho rozmluvili. Nebude to snadné, protože je přesvědčen o své genialitě, ale budete-li se snažit, něco strašidelného vymyslíte. Nejlepší bude, vystrašit ho úřady.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nápad zajet do supermarketu pro věci, které potřebujete na dovolenou nebo na víkend, není od věci.  Jenom si musíte všechno předem napsat na papír a potom nekoupit nic, co nemáte na seznamu.  V opačném případě se zruinujete.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Spíše výmluvností než penězi přesvědčíte řemeslníky, aby k vám přišli přesně v ten den a hodinu, kdy je budete potřebovat. Partner bude doslova u vytržení, takový výkon od vás neočekává. Navíc vás to nepřijde nijak draho.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Příjemné probuzení do sobotního rána poznamená celý zbytek dne. Všichni se na vás budou usmívat a vycházet vám všestranně vstříc. Nezůstanete nikomu nic dlužní, a tak není divu, že si budete připadat, jako v jiném světě.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Bez ohledu na věk a pohlaví se budete nejlépe cítit mezi mladými lidmi. Pocit, jako byste omládli o spoustu let, vám vydrží celý den. Pozitivně to ovlivní i váš zdravotní stav. Téměř zmizet by měly i chronické bolesti a potíže.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nechtějte něco zásadně měnit v partnerských vztazích. To, že jste se v poslední době párkrát nepohodli, ještě nic mimořádného neznamená. Přesvědčíte se o už dnes večer, kdy na sebe budete jako dva holoubci.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Prokážete velký smysl pro rodinu. Velkoryse zapomenete na nehezké, zlomyslné kroky jednoho vzdáleného příbuzného a budete se k němu chovat stejně mile jako k ostatním. Jemnými způsoby ho donutíte, aby se nad sebou zamyslel.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Dobře si rozmyslete, co vlastně od jisté osoby očekáváte. Luna vám je ochotná splnit skoro každé rozumné přání. Nezapomínejte na dané sliby, ztratíte spoustu sympatií.  Pozor při manipulaci s chemikáliemi a čistícími prostředky.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nepodléhejte hned emocím, nejdříve používejte mozek. Dostanete se do situace, kdybyste si nekontrolovaným výbuchem hodně uškodili. Příčinou bude náladovost příbuzných nebo sousedů. Bohužel s tím nic nenaděláte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám