Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 17. února 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lepší stará mísa plná než nová prázdná

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Ať už o vašem technickém nadání říká, co kdo chce, podaří se vám dát dohromady nějakou rozbitou věc. Řadu známých tím notně šokujete. Jako kámen vás začne tížit slib daný neuváženě partnerovi, příteli nebo kolegovi.

Ať už o vašem technickém nadání říká, co kdo chce, podaří se vám dát dohromady nějakou rozbitou věc. Řadu známých tím notně šokujete. Jako kámen vás začne tížit slib daný neuváženě partnerovi, příteli nebo kolegovi.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Něco dnes dostanete, někdo se chystá udělat vám radost. Zřejmě osoba, která na vás myslí a ráda by na vás udělala dojem. Asi se jí to povede.  Pohyb Marsu s Neptunem varuje před unáhleným, nepromyšleným rozhodnutím.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Sundejte si růžové brýle a jednejte mimořádně opatrně. Nepřehánějte to se sebedůvěrou. Cíle, které jste si vytkli, jsou obdivuhodné, ale napřed byste si měli vyzkoušet síly na něčem menším. Nezatěžujte si hlavu cizími problémy.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Máte-li pocit, že vás poslední známost nějak neuspokojuje, máte možnost se vším skoncovat. Partner vám nechtěně poskytne záminku. Závist je ošklivá vlastnost, ale dnes se jí asi neubráníte.  Dokážete to však zamaskovat.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Chuť si dopřát, je silnější než vy. Zřejmě sáhnete na tajné rezervy a vyrazíte do světa. Jenom kvůli sobě byste to ale neudělali. Finanční situace a její neradostné perspektivy vás později donutí myslet na změnu místu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Milé pohledy a možná i pohlazení jisté osoby opačného pohlaví, vás vynesou do sedmého nebe. Rozhovor s přáteli o možnosti nového způsobu podnikání, neberte na lehkou váhu. Merkur se Saturnem naznačují, že to vyjde.

VÁHY ( 23.9. – 22.10.)

Blýsknete se znalostmi a obratností. Stačí trochu přitlačit a dosáhnete velmi cenného úspěchu. Chce to jen trochu více zdravého sebevědomí. Odmítnete nechat se donutit k něčemu, co považujete za kardinální hloupost.

ŠTÍR ( 24.10. - 22.11.)

Pobaví vás dvoření jisté osoby, kterou poznáte v autobusu nebo v obchodě. Bude-li však milá a pohledná, jistě nedovolíte, aby odešla zklamaná. Vzpomenete si na starého přítele a pokusíte se s ním zkontaktovat.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nehádejte se s kamarády a známými. Dejte jasně najevo, že se nemíníte postavit ani na jednu stranu. Tahle opatrnost se vám určitě vyplatí. Příbuzní se chystají udělat krok, o kterém musíte vědět.  Jinak vás postaví před hotovou věc.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nápad zavtipkovat si na cizí účet není nejlepší. Ani se nenadějete a vývoj situace se obrátí proti vám. Ne každý má smysl pro humor. Milostné hrátky s novou láskou budou strhující, ale nesmíte zapomínat na každodenní povinnosti.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Jeden z dnešních úkolů nelze odložit ani omylem, neriskujte. Zjistíte, že partner nebo děti mají tajemství, o kterém s vámi nechtějí mluvit. Budete muset sáhnout k malé lsti, jinak se nic nedozvíte. Těžko se dá předejít tahanicím se sousedy.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Prožijete pár krušných chvilek. Nezhoršujte svoji situaci prostořekostí. Inspiraci umožňující vylepšení finanční situace, vám přinese setkání se vzdělaným příbuzným. Nedejte se zmást jeho mládím a určitou naivitou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám