Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 17. března 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když chce člověk lhát, nemusí si na to vybírat zvláštní den

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.) 

Neuzavírejte se do sebe. Máte kolem sebe dost otevřených lidi, na které se můžete plně spolehnout. Dbejte o to, aby vám materiální záležitosti natolik nezaslepily zrak, že budete myslet jen na peníze a hmotné statky.

BÝK ( 21.4.- 21.5.)

Budete působit zejména na nesmělé, slabší povahy. Lidem, pro které jste vzorem a oporou, můžete dokázat, že je na vás vždy stoprocentní spolehnutí. Vzrušující příhodu prožijete někde daleko od své firmy a bydliště.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Zavolá vám někdo, kdo přizná svůj omyl a omluví se za nedávné podezření či kritiku. Svoji roli přitom sehrají jak Jupiter s Uranem, tak víkendová pohoda. Nabízenou omluvu rádi přijmete. Napjaté vztahy určitě trápily i vás.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Důležitou zkouškou zadaných bude příležitost k novému flirtu. Představy vzrušujících zážitků se nebudete vzdávat snadno. Planety varují před pozdějšími zlými následky. Před jízdou autem překontrolujte brzdy a světla.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Jsou lidé, kterým musíte říci ne, už z toho prostého důvodu, že by vám pokazili rodinnou víkendovou atmosféru. Nelze totiž vyloučit možnost, že se jak vás, tak vaší vstřícnosti pokusí někdo zneužít k sobeckých cílům.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nepouštějte se do ukvapených akcí. Udržujte si své tempo a naslouchejte svému vnitřnímu hlasu. Nová známost na vás udělá dojem hlavně aktivním, pozitivním přístupem k životu. Její nadhled a ironie vás naprosto okouzlí.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Chystáte-li se na cestu, stojí za to si všechno ještě jednou zkontrolovat a pomocí mapy projít trasu. Nebylo by příjemné zjistit, co všechno vám chybí a na co jste zapomněli až na místě. Neustupujte svárlivým, závistivým lidem.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Čekají vás nečekaná vydání. Většinou spojená se záležitostmi bydlení či chalupy. Nepropadejte panice a hlavně z ničeho neobviňujte nervózního partnera. Máte sami dost sil na to, abyste všechno v pohodě zvládli.

STŘELEC ( 21.11. – 21.12.)

Neměňte plány na příští dny. To, co vám nyní připadá jako drobná mrzutá překážka, se ukáže jako signál náročných, ale pozitivních změn. Chce to zbavit se určité pohodlnosti a jednat svižně, bez zbytečného okolkování.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nerozdávejte nesplnitelné sliby. Sejdete se s lidmi, kteří se pokusí využít vaší dobré nálady k tomu, aby z vás vymámili určité závazky. Nejhůře se budou odmítat příbuzní. Nebraňte se vibracím Marsu. Potřebujete být rozhodní.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Dobře se zamyslete předtím vydáním větší částky. Hrozí vám, že nakoupíte zbytečně drahé, ale v zásadě nepotřebné věci. Při práci na chalupě nepřeceňujte svoji zručnost. Mohli byste nadělat víc škody než užitku.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Existují-li nějaké nevyřčené otázky mezi vámi a partnerem, je dnes ideální příležitost vyjít s nimi ven. Luna v pohybu s Uranem, odstraní veškerou nedůvěru a podezřívavost. Dostanete odpověď na všechno, co vás zajímá a trápí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám