Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 10. března 2018

Novinky, sojka

Není příběh bez shody náhod

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Potřebujete obnovit síly a načerpat novou energii. Nejlépe by vám vyhovovaly plané řeči u kávy a sklenky čaje. Potřebujete nemyslet na nic, co by vás vyvádělo z rovnováhy. Domů se vracejte za světla a nespěchejte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Dobře vám udělají samota a klid. Máte totiž zajímavý nápad a pokusíte ho začít hned realizovat.  Pozor na projevy sobectví vůči partnerovi. Nesmírně by se ho to dotklo, a právem by se cítil odsunutý na druhou kolej.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Zaskočí vás chování někoho, kdo si špatně vysvětlí vaši snahu mu pomoci. Nemá smysl se rozčilovat, všechno se dá vysvětlit v klidu, jde o pouhé nepochopení vašich slov. Nebylo by moudré tlačit na partnera, aby nekomentoval to, co hodláte udělat.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Půjdete-li se podívat do nějakého obchodního centra, téměř s jistou trefíte na vynikající šanci levně koupit něco, na co jste dosud neměli. Vyhýbejte se lidem s prchlivými reakcemi. Jeden takový se objeví ve vaší blízkosti a může vám ublížit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Doma se sami nepouštějte do amatérských oprav, skončí to neslavně. Výrazně se zlepší vaše vztahy s příbuznými a přáteli. Poskytnete jim pomoc, kterou potřebují. Neslibujte nové známosti nemožné jen proto, abyste ji okouzlili.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pustíte z hlavy starosti a dáte se do řešení problémů, se kterými jste neuspěli. Tentokráte na to půjdete jinak. Nezlehčujte radu mladé osoby opačného pohlaví. Neztrácejte energii a pusťte se do uskutečňování svých představ.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Základní podmínkou toho, abyste dosáhli svého, je neotřelý způsob jednání. Postupujte nekonvenčně a odvážně. Bez jistého rizika se nikam nedostanete. Díky Jupiteru s Merkurem dosáhnete toho, že si vás lidé začnou předcházet.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Příbuzný nebo přítel vám řeknou něco, z čeho budete chvíli na rozpacích, co si o tom vlastně myslet. Máte-li nějaké ambice, směle se prezentujte na veřejnosti. Po ránu dbejte na to, abyste se nedostali do konfliktu s okolím.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Některé kosmické vlivy nejsou zrovna příznivé. V případných konfliktech a hádkách můžete jenom ztratit. Pozor na tendence, zvláště v milostných vztazích, dělat z komára velblouda. Několik úspěchů slibuje vylepšení materiální situace.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Zvýší se vám sebevědomí a budete mít chuť riskovat. Měli byste však znát hranici, za kterou se nemůžete pustit bez škodlivých následků. Romantická nálada může v některých případech způsobit, že se pustíte do malého flirtu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Máte-li stálého přítele či přítelkyni, nespěchejte s žádostí o jejich ruku. Myslíte-li to upřímně, můžete to stejně dobře udělat jindy. Dnes jste trochu mimo a vidíte všechno v příliš růžových barvách. Dostanete tip na originální výlet.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Dojde k oživení vašeho společenského života. Telefon bude vyzvánět od samého rána. Bude to rušný den, plný řešení nových problémů a bouřlivých schůzek. Ne náhodou vás napadne, proč a kdo vás takhle zkouší.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám