Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 1. března 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Člověk, který nemá srdce, je pouhé zvíře

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

V dobré kondici zvládnete nejen běžné povinnosti, ale odstraníte i staré resty. Nemilé zdržení by mohla představovat diskuse s někým méně chápavým. Aktivitou v domácích pracích mile překvapíte partnera i děti. 

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Budete vstřícní a ochotně vyslechnete i kritické připomínky. Podaří se vám napravit špatný dojem, který jste na někoho udělali v minulých dnech. Chystáte-li se do společnosti, nelitujte peněz na doplnění šatníku.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Planety nabízejí pohodový den. Silný dojem můžete udělat na svůj zatím odolávající idol. Pokud nemáte ještě nic jistého, vnukne vám Venuše zajímavou myšlenku. Před návštěvou obchodů vyjměte z peněženky větší bankovky. 

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nebyl by to špatný nápad, sednout si s partnerem a společně si naplánovat, co chcete dělat v příštích dnech. Zdá se skoro jisté, že se shodnete i na věcech, které vás dosud rozdělovaly. Pravděpodobná je milá návštěva.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nelze vyloučit, že ve větší společnosti plácnete nějakou hloupost. Pokud s vámi bude partner, okamžitě vaši chybu obratně napraví. Nedostatek energie dá o sobě znát při práci nebo sportu vyžadujícím fyzickou námahu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

S drzostí sobě vlastní se u vás objeví příbuzný nebo známý, který vás nedávno znectil. Jeho žádost o větší půjčku vás málem porazí. Bude se tvářit jako nejlepší přítel a naslibuje vám hory a doly. Ze schodů ho shodit nemůžete.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Zarazí vás studené jednání a výraz dobrého známého nebo sousedů. Jděte do sebe, jestli jste jim náhodou před časem něco neudělali. Kombinace pohodlnosti a nezdravého optimismu způsobí, že přestanete respektovat čas.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Neurážejte se kvůli neuváženým poznámkám přátel a příbuzných. Určitě to nemyslí vážně, jenom vtipkují a nanejvýš vás chtějí pozlobit. Nelze ovšem vyloučit ani to, že alespoň v něčem mají pravdu. Bude lepší být nad věcí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Neočekávejte nějaký smysl pro humor hotelových recepčních a strážníků. Vystříhejte se drsných vtípků, dostane se vám stejně hrubé odpovědi. Vibrace Marsu mohou slabší povahy svádět k nesmyslným krokům.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Zkuste dát své lásce i dětem více volnosti, nesnažte se kontrolovat každý jejich krok. Plány spojené s návštěvou známých či příbuzných vám překazí drobná nehoda. Pokud jste měli zdravotní potíže, dá se očekávat zlepšení.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Příbuzní nebo přátelé přijdou s návrhem, který je třeba brát jako zkoušku pevnosti vašeho charakteru. Chvilkového zaváhání byste později mohli litovat. Určité zklamání vám přinese snaha přemluvit rodinu, aby se s vámi podělila o domácí povinnosti.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Jako na zavolanou se objeví člověk, kterého právě potřebujete. Nutno dodat, že překvapení bude oboustranné. Dokážete sousedům, že držíte slovo. Přes nemalé potíže splníte všechno, co jste nedávno slíbili.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám