Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 5.března 2018

Novinky, sojka

Jaká doba, takový člověk

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Neočekávaný rozhovor vás inspiruje k novým plánům. Pozor na tendenci udělat někoho šťastným proti jeho vůli. Úplně postačí, prokázat dobrou vůli.  Neodmítejte pozvání na kávu či na vínko. Mohli byste někoho urazit.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Podíváte se do míst, kam se asi zase brzy vrátíte. Mějte proto oči otevřené, určitě se vám to v budoucnosti hodí.  Nebojte se zeptat na všechno, čemu nerozumíte a co vás překvapí. Předejdete tím zbytečným chybám.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Návštěva obchodního centra, i když byla nevyhnutelná, vám udělá pořádnou díru do rodinného rozpočtu. Důvodem bude vaše ochota vyhovět partnerovi i dětem a koupit jim prakticky všechno, na co ukážou a po čem zatouží.

RAK  ( 22.6. – 22.7.)

Najde se kolega, který vám rád pomůže, případně něco udělá za vás. Určitě mu nezůstanete nic dlužní, zvláště, když vám dnes vytrhne pořádný trn z paty. Milostnou schůzku si domluvte někde dál od lidí, oba budete chtít být sami.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Ochotou naučit se něčemu novému, zaimponujete zejména dětem. Pomalu by vás podezřívali, že jste už pěkně zpohodlněli a jste sami se sebou dokonale spokojení. Opatrně s investováním do něčeho, co už dosluhuje.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Vyhodíte líného a neochotného kolegu, pomlouvajícího každého šikovnějšího člověka než je on sám.  Na plané tlachání nemáte náladu. Velmi nároční budete i na své bližní. Jejich výmluvy vás jak pobaví, tak rozzlobí.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Přestanete se starat o to, jestli na to budete mít a naplánujete takovou přestavbu bytu či chalupy, jaká by se vám líbila. Těžko říci, jestli nebudete na konec zklamaní, ale jistý peněžní obnos už máte na cestě, takže vaše šance žijí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Neodkládejte telefonní sluchátko ve chvíli, kdy vám bude někdo, něco vyčítat. Vzápětí změní tón a vy se dozvíte šokující informaci. Flirtovat s vámi začne kolega, který si užívá krátké samoty. Zdá se, že mu nedáte příležitost.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Odmítnete nabídku, která se vám zdá pod vaši úroveň. Neptun vybízí k umírněnosti, neuplyne ani týden a rádi se k ní možná vrátíte. Bude dobré nechat si otevřená zádní vrátka. V zatáčkách pozor na mokrou vozovku.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Cestou z práce narazíte na někoho, koho nemusíte vidět. Chcete-li se tomu vyhnout, spěchejte rovnou domů. Lehce nervózní partner vás přiměje k jasnému ano či ne, v otázce vaší návštěvy u obvykle nudných příbuzných.

VODNAŘ ( 21.1. – 20.2.)

Prokážete laskavost někomu, kdo vám nebude chtít zůstat nic dlužný. Fakt, že jste to nedělali pro peníze, ho nepřesvědčí. Proč byste ho měli urážet, bude-li dávat, berte.  Osten žárlivosti vás bodne během vyprávění partnera. 

RYBY  ( 21.2.-  20.3.)

Nespoléhejte na to, že jste jistý úkon prováděli již nejméně stokrát. Chybička se vloudí a máte malér nebo se zraníte. Dělejte všechno tak, jako by to bylo poprvé. Jen těžko se zbavíte souseda, který vám chce prodat něco, co nechcete.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám